Verkennen

Recreatie op het land

Bij recreatiegebied Vlietland hoeft niemand zich te vervelen. Met de plassen is er genoeg te doen voor de waterliefhebbers. Niet zo’n watersporter of zin in recreatie op het land? Ook dan zijn er vele mogelijkheden.

Wandel- en fietsroutes

Rondom de plassen van Vlietland bevinden zich meerdere wandel- en fietsroutes. Gaat u wandelen? Dan is de rondtocht rond de plassen een echte aanrader. Deze tocht is ongeveer 7 tot 8 kilometer en brengt u langs vele mooie plekjes van het gebied.

Honden zijn uiteraard ook van harte welkom. Let wel, in het seizoen (van 1 april tot 1 oktober) mogen de honden niet op de stranden en ligweiden. Daarnaast moeten zij het hele jaar bij de camping, de haven en het restaurant aangelijnd zijn. Klik hier voor meer informatie over het hondenbeleid bij recreatiegebied Vlietland.

Klimpark Het Klimeiland

Als u zin hebt in een avontuur, dan bent u bij klimpark Het Klimeiland aan het juiste adres. Klim over de klimparcours op 4 verschillende hoogtes. Start op de 1 of 4 meter en vervolg de klimroute op 7 en 11 meter. Voor dit klimpark moeten de deelnemers minimaal 1,40 meter lang zijn.