Verkennen

Kinderactiviteiten

Attractieparken en musea

Als je bij Vlietland verblijft is er voor de kinderen natuurlijk genoeg te beleven, want naast de speeltuin op de camping, het Klimpark en de zwemstranden zijn er ook gave attractieparken en musea in de omgeving.

Madurodam

In Madurodam ontdek je waar een klein land groot in is. De grote verhalen over de prestaties van Nederland komen in het wereldberoemde themapark tot leven. Stap in de schoenen van DJ Armin van Buuren en mix bij de DJ Tafel je eigen beats, leer vliegen op Schiphol en laad een schip met containers in de haven van Rotterdam.

Madurodam

Drievliet

Een dagje Drievliet. Wie wil dat nou niet? De buitenplaats Drievliet met haar landschapstuinen werd in 1938 geopend als theetuin met enige schommels en wippen. Nu is het een familiepark met attracties voor de allerkleinsten, maar ook voor de echte waaghalzen, zoals achtbaan Formule X.

Drievliet

Duinrell

Bij Attractiepark Duinrell nabij Den Haag beleeft iedereen een spetterend dagje uit. Van de Waterspin en de Splash tot de achtbaan Falcon en indoorspeeltuin Rick’s Fun Factory. Middenin het attractiepark ligt het tropische zwembad, met elf glijbanen is het Tikibad het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux!

Duinrell

Naturalis

In dit museum verwonderen jong en oud zich over het leven op aarde. Door te kijken en, heel belangrijk, door zelf te doen. Een bezoek aan Naturalis is een uniek kijkje in de keuken van de wereld van de biodiversiteit!

Naturalis

CORPUS

In CORPUS beleef je in 55 minuten een spectaculaire ‘reis door de mens’. Nergens anders krijg je zo’n bijzonder doorkijkje in het functioneren van de mens. Je leert hoe het lichaam in elkaar zit, hoe het werkt en wat je moet doen om het gezond te houden.

Corpus

Park Cronesteyn

In dit prachtige park langs de Vliet kunnen kinderen heerlijk uitrazen. Er is een avontuurlijk speelplaats met een vijver, vlotten, een kabelbaan en speel- en ligweiden. Bij een waterbaan kunnen de kinderen met pompen en dammetjes spelen.

Park Cronesteyn

Vlinders aan de Vliet

Een oude kas is omgebouwd tot een ware jungle-vlindertuin met hierin honderden vlinders, kleine zaadetende vogels, waterdieren zoals vissen en schildpadden en vele bijzondere planten en bloemen.

Vlinders aan de Vliet

Trixs trampoline

Ga helemaal los en show je coolste trucs bij Trixs Indoor trampolinepark! Je zult je geen moment vervelen met 40 aaneengeschakelde trampolines en een 12 meter lange tumblingbaan. Zelfs de zijkanten zijn voorzien van trampolines.

Trixs