Winterstalling op trailer

Winterstalling op trailer

Winterstalling op de kant is mogelijk voor boten die op trailer staan. De boten worden op het campingterrein in stalling gezet.

De wegtrailers staan gedurende het zomerseizoen op het schiereiland. Wanneer u de trailer nodig heeft, halen wij uw trailer naar voren. Geef uiterlijk een werkdag van te voren aan, dat u de trailer op komt halen.Β U moet zelf de trailer markeren, zodat wij hem gemakkelijk kunnen vinden.
Ivm de winterstalling worden alle trailers naar voren gehaald en op de camping klaargezet. Ze zijn vanaf 16 oktober beschikbaar.

Hulp nodig ?
Wanneer u hulp van een van onze medewerkers nodig heeft bijvoorbeeld bij de trailer helling, dan kunt u een afspraak maken. U kunt ons ook de opdracht geven de boot voor u op de kant te zetten.

Vanaf 14 oktober
kunnen de boten met de trailer op het camping terrein terecht. Meldt u bij de receptie als u de boot in stalling wil zetten. Onze medewerkers bepalen waar de boot dient te komen te staan.
– Masten e.d. worden bij de boot bewaard. Wanneer u uw mast ergens anders wil neerleggen, moet u even overleggen met onze medewerkers op de receptie.
– We doen een dringend verzoek de buitenboord motor van de boot af te halen en mee naar huis te nemen. U kunt ook de motor voor onderhoud laten ophalen door Nauta Maritiem.
– Vanwege milieu eisen is het niet toegestaan op het terrein werkzaamheden aan de boot te verrichten.

Kom regelmatig naar uw boot kijken, vooral na een flinke regenbui.Β Trek het dekzeil weer recht, controleer de touwen en check of er niet toch water in de boot gekomen is. Kom nΓ‘ maar ook vΓ³Γ³r een stormwaarschuwing langs.
U blijft zelf verantwoordelijk voor de staat waarin uw boot verkeerd.

Op 24 oktober vindt de Algemene Botendag plaats.
Op deze dag kunt u tussen 10.00 tot 13.00 uur kosteloos gebruik maken van de kraanbaan, hulp bij de trailerhelling eTc . U kunt geen tijdafspraak maken in deze uren, wel graag vooraf even aanmelden. De bedoeling is dat iedereen elkaar een handje helpt; alleen op deze dag zijn het gebruik van de kraanbaan, β€˜sleepbootjes’, trailer om uw boot te verrijden etc.

Na 13 november
is het niet meer mogelijk de boot op het campingterrein te laten zetten.