Het is genieten bij Vlietland!

Tijdens en rondom de zomer is er genoeg te doen bij Vlietland! Kom een nachtje kamperen, of huur een boot (met warme dekentjes voor de wat frissere dagen) om nog van de avonden te genieten. Het Klimeiland is ook met grote regelmaat open, naast de woensdagmiddag, zaterdag en zondag ook tijdens vakanties. Ben je op zoek naar een actief, sportief of juist ontspannen teamuitje met je collega’s of sportteam? Dan maken wij een programma op maat!

Klimmen

Roetsj en klim tussen de bomen door op het klimeiland, met voor iedereen een uitdaging op eigen niveau van 1 tot 11 meter hoogte. Reserveer een kinderpartijtje of teamuitje, of kom klimmen met je familie of vrienden. Je bent continu gezekerd zonder dat je hoeft over te klikken, minimale lengte 1,40.

Lees meer…

Thema-Avondklimmen

calendar-icon-business-3
Op vrijdag 30 september en 28 oktober is het klimpark extra lang geopend… Kom avondklimmen en met alleen een lampje op je helm vind je je weg in het donker over de obstakels. Het park is in een speciaal thema gehuld, en je kunt met de boot naar het eiland gebracht worden. Reserveer snel via deze link!

 

Teamuitjes/Buitensporten

Naast de befaamde kinderpartijtjes, kun je bij Vlietland ook terecht voor actieve, sportieve of ontspannen teamuitjes. We maken een programma op maat, zodat iedereen op z’n eigen manier mee kan doen en een onvergetelijke dag heeft. Combineer het programma met een lunch, borrel of diner bij Waterfront. Lees hier meer over teamuitjes.