Watersportdag met 5 activiteiten

Vlottenbouwen, DrakenkanoΓ«n, Survivalbaan, Waterfietsen en Kano of Teamestafette

Een Watersportdag bij Vlietland

Kiezen voor een watersportdag bij Vlietland is kiezen voor een programma waarin alle leerlingen continue actief bezig kunnen zijn. Bij Vlietland hoeft een leerling nooit te wachten tot hij of zij aan de beurt is, er is voldoende materiaal om iedereen continue actief bezig te laten zijn.

Volgens een rooster met blokken van 30 minuten doorlopen de leerlingen verschillende actieve onderdelen.
Afhankelijk van het aantal activiteiten en eventueel de wens om een pauze in te lassen duurt een programma 3,5 tot 4,5 uur.
Land- en wateractiviteiten wisselen elkaar af. Net als individuele en teamactiviteiten. Het programma biedt daarmee een beleving met veel vaart en variatie. De invulling van de activiteiten stemmen we af op de wens van de opdrachtgevers; met of zonder wedstrijdelement, snelle wisselingen of juist de tijd nemen.

Dit basis programma bestaat uit de onderdelen Vlottenbouwen, Drakenkanoën, Survivalbaan, Waterfietsen en Kano of Teamestafette We kunnen het programma aanpassen door activiteiten zoals kano of teamestafette  en duurt 4 uur. 
De activiteiten worden door onze instructeurs begeleid. De begeleiding van de groepen is een taak van de leerkrachten van de school. Daarmee kunnen we het programma voor een goede prijs aanbieden. 

De watersportdagen zijn te reserveren voor minimaal 2 groepen, met minimaal 45 deelnemers en minimaal 20 deelnemers per groep. De maximum capaciteit per activiteit is 35 deelnemers.
Maximum aantal groepen is 9.

Watersportdag met 5 activiteiten

 

School (klassenuitje) aanvraag

School -reis /-klas / sportdag/ team aanvraag

Watersportdag met 5 activiteiten
Scholen

Watersportdag met 4 activiteiten


Vlottenbouwen, DrakenkanoΓ«n, Survivalbaan en Waterfietsen

Scholen

Watersportdag met 6 activiteiten


Vlottenbouwen, DrakenkanoΓ«n, Survivalbaan, Waterfietsen, Teamestafette, KanoΓ«n

Klimmen

Schoolklas klimmen


Schoolklas klimmen