Het Familieuitje Draak Beach Draak is een gevarieerd programma met activiteiten op het water én op het land. Eerst stappen jullie in de Drakenkano waarmee jullie een avontuurlijke tocht maken. Vervolgens is het tijd voor het Beach-gedeelte. Met een reuze-katapult schieten jullie om beurten een bal in de richting van het doelwit om zoveel mogelijk punten te scoren. Na afloop gaan jullie met de Drakenkano weer terug richting WSC Vlietland. 

Duur: 1,5-2 uur
Capaciteit: 20-40 personen

De starttijden voor Familieuitje Draak Beach Draak zijn:
– 11:00 uur
– 13:00 uur
– 16:00 uur

Neem contact op met de receptie voor meer informatie over het Familieuitje Draak Beach Draak of om te reserveren.

Klik hier voor meer informatie over de familieuitjes bij WSC Vlietland. 

Draak Beach Draak

Draken
Een tocht in de Drakenkano is niet alleen avontuurlijk maar ook erg uitdagend: door smalle slootjes en onder lage bruggetjes door. Dit lijkt makkelijker dan het is! Goede samenwerking en inzet zijn namelijk noodzakelijk om de stabiele 10-persoonskano te manoeuvreren en op koers en snelheid te krijgen.

Beachgolfen
Van de palen en touwen van de vlotten worden in teamverband reuze-katapults gebouwd. Als alle katapulten staan, is het tijd voor een spelletje beachgolfen: iedere groep schiet om beurten een bal in de richting van het doelwit. Het team dat de minste slagen nodig heeft om de bal te putten heeft gewonnen.

€ 16,95 per persoon