Zeilschool Zuid-Holland

Zeilschool Vlietland is dé zeilschool van Zuid-Holland. In Leidschendam, midden in Zuid-Holland en direct aan recreatieplas Vlietland ligt onze zeilschool. Het recreatiegebied Vlietland is ideaal om te zeilen, omdat je weinig last hebt van andere boten zoals bijvoorbeeld op de Kaag. Met een maximum vaarsnelheid van 6 kilometer per uur is het een zeer zeilvriendelijk vaargebied. Vanuit onze eigen haven beginnen de zeilcursussen en ben je direct op de plas. Naast de praktijk is er natuurlijk ook de theorie die je moet halen. Wij hebben hiervoor een eigen ruimte waarin les wordt gegeven door onze ervaren instructeurs.

– Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur (Let op: vanaf seizoen 2020 is de eindtijd aangepast, dus i.p.v. 16:30 uur)
– CWO diploma’s
– Ervaren instructeurs
– Iedere cursist krijgt een eigen boot (bij Optimist en Topaz cursus)
– Inclusief lunch, snacks en limo

Meerdere soorten zeilboten

Wij geven in verschillende zeilboten en op verschillende niveaus les. Zo kan je bij onze zeilschool leren zeilen in een Optimist, Polyvalk of Topaz. Welke boot je kiest is afhankelijk van jouw leeftijd en eventuele zeilervaring. Klik hieronder voor meer informatie over de cursussen in de verschillende boten:
Optimist
Polyvalk
Topaz

Instructeurs Zeilschool Zuid-Holland

Bij ons watersportcentrum werken gediplomeerde instructeurs die elke dag weer gedreven zijn om er een leerzame en gezellige dag van te maken. De instructeurs begeleiden je zowel op het water met de praktijk als op land met de theorie. Gedurende de cursus ga jij van alles leren over de verschillende knopen, overstag gaan, afmeren en nog veel meer. Maar het belangrijkste doel is jouw plezier in het zeilen te geven. Zodat je iedere dag vol vertrouwen en met plezier in de boot stapt.

Wil je als instructeur werken bij ons? Meld je dan nu hier snel aan.