Zeilcursus + kamperen

Maak van de zeilweek van uw kind een vakantie voor de hele familie. De zeilcursussen van Zeilschool Vlietland zijn zonder overnachtingen, maar jullie kunnen uiteraard wel met het hele gezin komen kamperen op Camping Vlietland. De zeilschool ligt namelijk naast de camping. Terwijl uw kind aan het zeilen is, viert de rest van de familie vakantie bij Vlietland.

Camping Vlietland

Camping Vlietland is een gezellig en autovrije camping in het recreatiegebied Vlietland. Terwijl uw kind druk bezig is met zeilen, is er voor de rest genoeg te doen in en rondom het gebied. Met Leiden, Den Haag en Delft om de hoek is een stedentrip een perfect idee voor een dagje uit. Willen jullie wat dichterbij blijven, dan is er een bootverhuur (met sloepen, motorboten, zeilboten, kano’s, waterfietsen en roeiboten) en een klimpark. In de avond genieten jullie van een heerlijk diner bij restaurant Waterfront. Kortom; een geweldige vakantie voor het hele gezin! De camping is ingericht voor caravans, familietenten, campers en trekkerstentjes. Hebben jullie geen eigen kampeermiddel? Dan boekt u één van de drie trekkershutten.

Klik hier voor meer informatie over Camping Vlietland. 

Zeilcursussen

Nog geen zeilcursus geboekt? Wij hebben nog een aantal plekken over! Zeilschool Vlietland biedt cursussen aan voor kinderen in de Optimist, Polyvalk of Topaz. De Optimist is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Door middel van spelletjes en oefeningen leren zij op een speelse manier zeilen. Het belangrijkste doel van de zeilcursussen is de kinderen plezier in het zeilen te geven. Wanneer de kinderen 11 jaar of ouder zijn en te groot voor de Optimist, dan leren zij zeilen in de Polyvalk. Tijdens deze cursus varen de cursisten met 2 of 3 medecursisten en een instructeur in een Polyvalk. De Topaz is geschikt voor kinderen met zeilervaring, bijvoorbeeld in de Polyvalk (CWO I) of Optimist (CWO III). De cursisten leren hoe zij de Topaz alleen moeten varen.

Inhoud zeilcursus:
– Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur (Let op: vanaf seizoen 2020 is de eindtijd aangepast, dus i.p.v. 16:30 uur)
– CWO diploma’s
– Ervaren instructeurs
– Iedere cursist krijgt een eigen boot (bij Optimist en Topaz cursus)
– Inclusief lunch, snacks en limo

Klik hier voor meer informatie over de zeilcursussen. 

Zeilschool

Zeilcursus in de Optimist


Zeilcursus in de Optimist

Zeilen

Zeilcursus in de Polyvalk


Zeilcursus in de Polyvalk

Zeilen

Zeilcursus in de Topaz


Zeilcursus in de Topaz