Buiten Zeilschoolse Opvang (BZO)

We zijn ondertussen alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe zeilseizoen. In de winter evalueren we het voorgaande seizoen en ontstaan vaak nieuwe ideeën die wij in de zomer willen toepassen, waaronder de Buiten Zeilschoolse Opvang!

Wat houdt dat in?

– Al vanaf 9:00 uur welkom
– Speciaal voor kinderen die de zeilcursus in Optimist volgen
– Leuke activiteiten die losstaan van de officiële zeillessen
– Kosten: €39,- voor dinsdag t/m vrijdag

Aankomend seizoen zijn onze cursisten voor de zeilcursus in de Optimist op dinsdag t/m vrijdag al vanaf 9:00 uur welkom op de zeilschool (op maandag beginnen we nog wel om 10:00 uur). De cursisten worden door de zeilinstructeurs opgevangen en zullen verschillende activiteiten doen. Dit om ouders meer ruimte te geven om op tijd op hun werk te zijn.
Deze activiteiten staan los van de zeillessen, dus de cursisten die er nog niet om 9:00 uur zijn zullen niets missen van het officiële zeilprogramma. De kosten hiervoor zijn slechts €39,- voor de dinsdag t/m vrijdag. Het is niet verplicht om gebruik te maken van de BZO, maar natuurlijk wel een leuke optie!

Let op: de BZO is alleen voor kinderen die een cursus in de Optimist komen doen. Topaz en Polyvalk cursisten zijn ook van harte welkom om 09:00 uur, maar zullen niet worden opgevangen door de instructeurs. 

Gebruik maken van de BZO?

Komt jouw kind aanstaande zeilseizoen bij ons een zeilcursus volgen? Dan willen wij je vragen om bij de boeking van de zeilcursus alvast aan te geven of je wel of geen gebruik wilt maken van de BZO. Wij verwerken dit vervolgens handmatig in jouw boeking. Dan weten wij meteen hoeveel kinderen we die week kunnen verwachten en kunnen we het programma hier op aanpassen.

We gaan ook langer door!

En er is nog meer veranderd, namelijk de eindtijd van de lessen. We stoppen niet om 16:30 uur met de lessen, maar om 17:00 uur. Met dit extra halve uur hebben de instructeurs elke dag net wat meer tijd om te besteden aan de lesstof en is er voor de beginners meer ruimte voor spel. De dag wordt op deze manier op een relaxte manier afgesloten. 

BOEK HIER DE ZEILCURSUS IN DE OPTIMIST + BZO

(vergeet bij de boeking niet te melden of je wel of geen gebruik maakt van de BZO)

Bericht bekijkenHeb je al een zeilcursus geboekt? Dan kun je je kind ook online aanmelden bij de BZO, meld dan het boekingsnummer bij de reservering: Reserveer hier voor de BZO (optimist)

Zeilen

Zeilcursus in de Polyvalk


Zeilcursus in de Polyvalk

Zeilen

Zeilcursus in de Topaz


Zeilcursus in de Topaz