Oproepkracht

Ben jij op zoek naar het ideale bijbaantje voor deze zomer? Vind jij het leuk om de hele dag buiten te zijn? En houd jij ervan om mensen een geweldige dag te bezorgen? Dan is oproepkracht bij Watersportcentrum Vlietland misschien wel iets voor jou. Bij Watersportcentrum Vlietland zal jij je nooit vervelen, want er is altijd wel iets te doen bij de bootverhuur, de camping, het klimpark, de buiten sporten en de vele andere activiteiten.

Werkzaamheden

Als oproepkracht ben je voornamelijk tijdens de zomermaanden aan het werk en zit je niet vast aan bepaalde dagen in de week. Wel is het de bedoeling dat je minimaal 3 weken (aaneengesloten) in de zomervakantie beschikbaar bent. Hierbij bepaal je zelf hoeveel uren je wilt werken.
Het grote voordeel bij Watersportcentrum Vlietland is het aantal uren dat je kunt maken in een dag. Bij ons kan je veel uren in één dag werken, zodat je de andere dagen tijd heb voor je vrienden/familie/hobby/luieren en toch lekker geld kan verdienen voor vakantie, studie of je spaarpot.

Meer uren werken? Dan kan je verschillende functies combineren. Dus heb jij bijvoorbeeld gesolliciteerd als bootverhuurmedewerker, maar vind jij het ook leuk om kinderpartijtjes te begeleiden of misschien de gasten voor de camping in en uit te checken? Dan zorgen wij dat jij daarvoor wordt opgeleid.

Zeilen

Zeilcursus in de Optimist


Zeilcursus in de Optimist

Blog Gepubliceerd op 18 december 2018

Zeilcursus voor beginners