Bootverhuur in Juni

Eindelijk, het is zover. De zomer begint er aan te komen en het is weer tijd voor zonneschijn, warmte en langere dagen. Op het water kan je hier natuurlijk het beste van genieten! Dus kom een bootje huren op Vaderdag (20 juni) of na een lange werkdag voor nog even een lekker tochtje!

Bij Watersportcentrum Vlietland is het mogelijk om een boot te huren en een leuke vaartocht te maken. Huur een sloep of motorboot voor een ontspannende tocht in de omgeving van Vlietland, een waterfiets of roeiboot voor een uurtje inspanning, een zeilboot voor een mooie tocht op de plas of een kano om het gebied te verkennen. Maar ook buiten Vlietland is het prachtig varen, via de Vliet kom je overal. Maak een dagtocht naar het centrum van Leiden, de sluisjes van Leidschendam, de Kagerplassen, Den Haag of ga de polder in richting Stompwijk. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hieronder vind je een volledig overzicht van de openingsdagen in de maand Juni:

Reguliere openingstijden:

Dag Tijden Extra info
Maandag 12:00 – 18:00 *
Dinsdag  Op reservering te boeken
Woensdag 12:00 – 18:00 *
Donderdag  Op reservering te boeken
Vrijdag 12:00 – 18:00 *
Zaterdag 10:00 – 18:00 *
Zondag 10:00 – 18:00 *

 

* Bij mooi weer is de receptie langer geopend voor avondverhuur. Kijk welke tijdstippen beschikbaar zijn voor verhuur bij direct regelen!

Blog Gepubliceerd op

Bootverhuur

Blog Gepubliceerd op

Mooie vaartocht bij Vlietland

Blog Gepubliceerd op

Kanoroutes rondom Vlietland