Mooie vaartocht bij Vlietland

Er is weinig zo ontspannend als een mooie tocht op het water. Of u nu voor een uurtje of een hele dag het water op gaat, iedere vaartocht voelt als een minivakantie. Bij recreatiegebied Vlietland zijn de mogelijkheden eindeloos voor zo’n heerlijk dagje uit. Met uw eigen boot of met een gehuurde boot van WSC Vlietland kunt u het gebied en de omgeving verkennen. Dus bent u een dag(deel) vrij? Kom dan genieten van een ontspannende vaartocht bij Vlietland.

Bootverhuur bij WSC Vlietland

Heeft u al een keer kennisgemaakt met de vloot van Vlietland? Dan weet u vast al dat wij vele soorten boten hebben klaarliggen voor de verhuur. Er is voor elk wat wils. Wij verhuren onder andere een sloep of motorboot voor een ontspannende tocht in de omgeving van Vlietland, een waterfiets of roeiboot voor een uurtje inspanning, een zeilboot voor een mooie tocht op de plas of een kano om het gebied te verkennen.

Haven Vlietland

Als u op zoekt bent naar de ideale thuishaven voor uw boot, zoek dan niet verder. Want Haven Vlietland heeft de perfecte locatie voor uw zeilboot, sloep of motorboot tot 7 meter. Vanaf Vlietland kunt u via de Vliet alle kanten op, maar ook het gebied zelf is uiteraard prachtig. Wij bieden verschillende soorten ligplaatsen aan voor uw boot. Waaronder een ligplaats in de haven met of zonder zijsteiger en een plek op het jollenveld waar u uw zwaardboot, zoals een Laser, Pico of Splash kunt stallen.

Vaarroutes

De plas van recreatiegebied Vlietland is erg mooi om te verkennen. Zo is het gebied zeer geschikt voor een verkenningstocht door de smalle slootjes met een kano. Maar met de sloep en motorboot zijn er ook buiten het recreatiegebied leuke vaarroutes te ontdekken. Het recreatiegebied ligt direct aan de Vliet en deze brengt u onder andere naar Leiden, Den Haag en zelfs helemaal naar Delft. Of ga de polder in en geniet van alle rust.

Blog Gepubliceerd op 19 maart 2019

Camping Vlietland voor sportievelingen

Blog Gepubliceerd op

Thuishaven met vele mogelijkheden

Blog Gepubliceerd op

Vaarregels rondom Vlietland