Einde vaarseizoen

Dat was het vaarseizoen van 2021. Na een aantal mooie zomerdagen en een lekkere nazomer is het vaarseizoen nu echt afgelopen. De winterstalling gaat bijna beginnen en dat betekent dat de boten weer klaargemaakt worden voor de winter. Sommige boten krijgen een uitgebreide opknapbeurt, andere boten gaan de winterstalling in en komen pas in het voorjaar weer tevoorschijn.

Bootverhuur

De zonnige dagen in september waren een mooie afsluiting van het vaarseizoen 2021. Het weer trok nog vele enthousiaste gasten die graag gebruik maakten van onze bootverhuur. Maar helaas aan alles komt een eind, daarom zijn wij nu druk bezig met het opruimen en winterklaar maken van de boten. De boten van de bootverhuur zullen gedurende de winter weer opgeknapt worden, zodat deze in het voorjaar helemaal klaar zijn voor een nieuw seizoen met hopelijk veel mooie vaartochten in de omgeving van recreatiegebied Vlietland. Nog even geduld, half april zijn de boten weer beschikbaar voor de verhuur!

Haven

Net als voorgaande jaren maken de ligplaatshouders graag gebruik van de winterstalling. Boten liggen in het water, staan op bok of op een trailer op de camping. De voorruimte bij WSC Vlietland is in gebruik voor de binnen stalling van kleinere boten.
Ondanks dat de winterstalling nog maar net begonnen is, kijken wij al uit naar het nieuwe vaarseizoen. De ligplaatsen bij WSC Vlietland zijn mede door de ideale locatie enorm populair en daarom zijn wij al druk bezig met aanvragen voor het volgende seizoen. Haven Vlietland ligt namelijk direct aan een prachtige plas, vanwaar tochten te maken zijn naar de Kaag, het Braassemermeer, boederij ’t Geertje in Stompwijk, de sluisjes van Leidschendam en de grachten van Leiden. De haven is geschikt voor boten van maximaal 7 meter en heeft verschillende mogelijkheden, zoals een box met of zonder zijsteiger en plekken op het jollenveld. Meer informatie over de haven vindt u hier.