Vaarseizoen is begonnen

Eindelijk, het is zover. Na een lange winter, is het nu weer tijd voor zonneschijn, warmte en langere dagen. In de winter is de vloot van Watersportcentrum Vlietland opgeknapt en klaar gemaakt voor een nieuwe seizoen met hopelijk veel mooie vaartochten. Nu liggen de boten weer klaar voor verhuur. Het seizoen 2018 is begonnen! Dat betekent ook dat de receptie weer alle dagen van de week geopend is van 9:00-18:00 uur.

Vloot van WSC Vlietland

De vloot van WSC Vlietland is zeer uitgebreid, dus voor elk wat wils.

Sloep

Een comfortabele sloep voor maximaal 8 personen en ideaal voor een heerlijke ontspannen vaartocht naar onder andere het centrum van Leiden, de sluisjes van Leidschendam of de Kagerplassen. De sloepen hebben een helmstok, waardoor de boot makkelijk wendbaar is, en een ruime en diep kuip.

Motorboot

De motorboot, met stuurtje en elektrische gestart, is geschikt voor maximaal 4 personen. Met deze boot kunt u een paar uur gaan vissen, maakt u een tocht door de polder, vaart u richting Leidschendam of Leiden of dobbert u een ontspannen uurtje op de plas.

Zeilboot

Hebt u zeilervaring en wilt u een paar uurtje zeilen? Dan is de recreatieplas van Vlietland de perfecte plek. WSC Vlietland verhuurt Optimisten voor de jongste zeilers, Topazen (zwaardboot) voor de de snelle zeilers en Polyvalken (kielboot) voor de “gezelligheids-zeilers”.

Kano

Binnen en rondom Vlietland vindt u prachtige kanoroutes. Zo zijn er kortere routes voor een uurtje kanoën, maar voor de wat meer ervaren kanoërs is er ook de Vlietlandroute van 17 kilometer.

Waterfiets of roeiboot

Even lekker dobberen en tussendoor zwemmen, de waterfietsen zijn perfect voor een uurtje lol maken met vrienden. Of ga een stukje roeien. Neem een versnapering mee aan boord en vaar naar Het Klimeiland.

Kijk hier voor de mogelijkheden voor verschillende vaarroutes in de regio.

Boot verhuur

Motorboot hele dag


Motorboot hele dag

Boot verhuur

Sloep hele dag


Sloep hele dag

Boot verhuur

Polyvalk hele dag


Polyvalk hele dag