Hemelvaartweekend bij Vlietland

Het ultieme lentegevoel krijgt u tijdens het Hemelvaartweekend bij Vlietland. De zon is al aardig krachtig en met een beetje geluk kan het zelfs al aanvoelen als een heerlijke zomerse dag. Ideaal voor een vaartocht. Geniet op het water van de lente en wij garanderen u dat u volkomen ontspannen terugkomt, want een dag op het water voelt als een week vakantie. Of maak er echt een vakantie van en kom kamperen op Camping Vlietland.

Vloot van Vlietland

Watersportcentrum Vlietland verhuurt verschillende soorten boten, waaronder sloepen, motorboten, zeilboten, kano’s, waterfietsen en roeiboten. Er is voor elk wat wils. Gaat u voor een uurtje op pad of bent u van plan om een hele dag het water op te gaan? Het is allemaal mogelijk bij Vlietland. U kunt in het gebied blijven of de omgeving eromheen verkennen, de keuze is aan u.

Het Klimeiland

Bij Het Klimeiland kunt u klimmen over 6 verschillende routes, verdeeld over 4 verschillende hoogtes. Start op 1 of 4 meter en vervolg de klimroute op 7 en 11 meter hoogte! Het klimpark bestaat uit 50 klimobstakels en 10 kabelbanen. Als eindsprint is er zelfs een kabelbaan van meer dan 100 meter lang.

Een weekendje weg

Maak er een weekendje weg van en kom kamperen op Camping Vlietland. Een gezellige familiecamping en geschikt voor elk soort kampeerder. De camping is ingericht voor caravans, campers, familietenten en trekkerstentjes. Geen eigen kampeermiddelen? Ook dat is geen probleem, dan boekt u één van de drie trekkershutten. Daarnaast is de camping zo ingedeeld dat u kunt kiezen tussen verschillende zones, bijvoorbeeld een plek aan het water, bij het speelveld of op het familieveld.

Beleef de lente en kom genieten van het Hemelvaartweekend bij Vlietland!

Blog Gepubliceerd op 21 april 2021

Openingstijden bootverhuur in het voorjaar

Blog Gepubliceerd op

Klimmen in het voorjaar

Blog Gepubliceerd op

Camping Vlietland voor het gezin