Genieten van de lange zomeravonden

Eén van de grote voordelen van de zomer; de lange avonden. Niet na een drukke werkdag in het donker naar huis, maar nog heerlijk van de zon kunnen genieten. Dit kunt u uiteraard in uw eigen tuin of op een terrasje doen. Maar een ontspannen vaartocht in een sloep door de grachten van Leiden of een paar uurtjes zeilen op de plas klinkt nog veel beter toch? Daarom hebben wij bij WSC Vlietland in de zomer ook avondverhuur.

Sloep

Na een zware dag op werk of school is niets zo fijn als een ontspannen vaartocht maken. Genieten van de lange avonden en een gezellig samenzijn met familie of vrienden. Bij WSC Vlietland hebt u de mogelijkheid om een sloep voor de avond te huren (van 18:00 tot 21:00). Maak een tocht naar het centrum van Leiden, vaar door de polder richting Stompwijk of haal een ijsje bij de sluisjes van Leidschendam.

Het is uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor een middag+avond arrangement (van 14:00 tot 21:00 uur). Ontdek de eindeloze mogelijkheden in de omgeving van Vlietland en geniet van een zelf meegebracht diner aan boord of meer af bij een terrasje in Leiden of Leidschendam.

Polyvalk

Zin om na een drukke dag een paar uurtjes te zeilen? Huur met familie of vrienden een Polyvalk en ontdek hoe mooi de recreatieplas van Vlietland is in de avond.

 

Klik op het arrangement en boek direct online of neem contact op met de receptie.