Watersportcentrum Vlietland Door: Watersportcentrum Vlietland

Winter bij Vlietland

De winter is begonnen en het vaar-, kampeer- en klimseizoen is al een tijdje afgelopen, maar wij zitten zeker niet stil gedurende deze periode. Wij zijn namelijk alweer druk bezig met de voorbereidingen van het volgende seizoen. Via deze weg houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen van Watersportcentrum Vlietland. Benieuwd naar onze bezigheden tijdens de winter, bekijk dan ook onze Facebookpagina!

Website

Op het moment zijn wij druk bezig met een nieuwe website voor Watersportcentrum Vlietland. En wij kunnen nu al verklappen… Het wordt prachtig! Deze website is overzichtelijker en u kunt nog makkelijker online bij ons boeken. Naast het vernieuwde boekingssysteem vindt u ook regelmatig nieuwe blogs en gezellige evenementen.

Receptie

Openingstijden

Ondanks dat wij druk bezig zijn met de voorbereidingen voor het volgende seizoen, zal de receptie drie weken gesloten zijn in de winter. Hieronder vindt u de openingstijden van de receptie tot en met het begin van het seizoen.

1 december t/m 17 december 10:00-16:00 uur (weekend gesloten)
18 december t/m 7 januari Gesloten
8 januari t/m 18 maart 10:00-16:00 uur (weekend gesloten)
19 maart t/m 8 april 10:00-17:00 uur

Zeilschool

Inschrijvingen zeilcursussen 2018

In januari krijgen wij alweer de zeilkriebels en daarom zullen de inschrijvingen voor de zeilcursussen ook dit jaar in januari plaatsvinden bij de receptie van Watersportcentrum Vlietland. Op maandagochtend 15 januari beginnen de inschrijvingen van de zeilschool en kunt u uw kind(eren) opgeven voor de zeilcursussen van 2018. Meer informatie over de inschrijvingen volgt nog.

Haven Vlietland

Werkruimte huren

In februari heeft u als gebruiker van de winterstalling bij Watersportcentrum Vlietland de mogelijkheid om de werkruimte te huren. De huur is inclusief het in- en uitrijden van de boot, elektriciteit, gebruik kachel en afvoer van klein afval (verf etc.). De wisseltijd is om 9:00 uur. Mocht u vragen hebben over het huren van de werkruimte, neem dan gerust contact met ons op. Op zoek naar bootstalling in de zomer of winter, bekijk dan meer informatie over de zomerstalling en winterstalling.

Einde winterstalling 

Het duurt nog even , maar wij wijzen u graag alvast op de volgende data:
Vanaf 13 maart gaan de boten die op bok staan door ons het water in gelegd. De boten van de binnenstalling worden weer op hun plek op het jollenveld gelegd. U ontvangt een e-mail zodra uw boot weer op de plek ligt.
17 maart moeten alle boten in het water weer terug naar de eigen plek.
24 maart is de Algemene Botendag en start de zomerstalling. Kijk hier voor meer informatie.

Winter bij Vlietland
Direct iets regelen

Direct iets regelen