Openingstijden

Reguliere openingstijden 2020

Het klimeiland is van 3 november t/m beging april gesloten.

De klimactiviteiten voor 2021 zijn nog niet online te boeken, via onderstaand formulier kun je een aanvraag indienen. Zodra de exacte data en tarieven bekend zijn voor volgend seizoen maken wij een optie of reservering voor je aan.

Klimactiviteit aanvraag

Het Klimeiland is elke woensdagmiddag, zaterdag en zondag open. Van juni tot en met september is het klimpark ook op vrijdagmiddag open. Tijdens vakantie- en feestdagen is het klimpark dagelijks open (nb: op maandagen plannen wij regulier onderhoud in tijdens de zomervakantie).

Openingstijden kunnen per week verschillend zijn. Volg het Klimeiland op Twitter voor een dagelijkse update.

Reserveren aanbevolen*

Ook tijdens reguliere openingstijden is het verstandig om een reservering te maken. Dit kun je direct online regelen. Zo ben je zeker van een plekje en hoef je dus bij aankomst niet te wachten.

*aangepaste voorwaarden

Buiten reguliere tijden

Buiten de reguliere openingstijden kan er op basis van reservering worden geklommen, dit kan bijvoorbeeld voor een klassenuitje, bedrijfsactiviteit of schoolsportdag. De klimactiviteiten kunnen ook worden gecombineerd met andere land- en/of watersportactiviteiten. Met een overnachting op onze camping erbij maak je het helemaal compleet!

Klimactiviteit aanvraag groepen

min. 15 pers. per groep, min. 25ll per klas