Klimmen met je klasgenoten

Kom klimmen met je klasgenoten of docententeam. Aan het begin van het schooljaar om elkaar beter te leren kennen of aan het eind om het jaar goed af te sluiten. Klimmen bij Het Klimeiland is altijd een goed idee! Check onderstaand filmpje die een bezoekende docent met zijn klas bij ons maakte.

Klassenuitje

Je kunt natuurlijk ook alleen met je klas komen klimmen, vanaf 25 leerlingen hebben we een mooi tarief en openen wij het klimpark speciaal voor jullie. Onze ervaren instructeurs zorgen er voor dat de wat meer gespannen leerlingen hun grenzen zullen verleggen. Maar ook de ervaren klimmers zullen zich niet vervelen want die krijgen wat extra uitdaging van ons.

Boek dit uitje hier.

Docenten teamuitje

Voor docententeams hebben we nog veel meer mogelijkheden, we kunnen jullie bijvoorbeeld per boot vanaf restaurant Waterfront Vlietland bij ons watersportcentrum naar het Klimeiland brengen. Na afloop brengen we jullie weer terug en kun je gaan genieten van een heerlijk drankje en diner.

Boek dit uitje hier.

Verjaardagsfeestje met je klasgenoten

Op woensdagmiddag kun je na school je verjaardagsfeestje vieren samen met je klasgenootjes in ons klimpark. In het arrangement zit ook limonade en chips inbegrepen. Na afloop ontvangen de klimmers ook een leuke oorkonde.

Boek dit uitje hier.

School programma’s

Er komen geregeld scholen met een heel leerjaar voor een sportdag ter introductie van het jaar. Hier stellen we een programma op maat voor op, dat kan ook in combinatie met andere land- of wateractiviteiten op en rond om het klimeiland.