Klimmen in het najaar

Het klimseizoen is nog niet voorbij. Ook in het najaar kunnen jullie nog komen klimmen op Het Klimeiland. Bekijk de actuele openingstijden en kom gezellig langs. Daarnaast gaan we ook dit jaar weer avondklimmen, namelijk op 25 oktober en 1 november!

Openingstijden Oktober

 Dag Openingstijden Extra info
 Maandag Gesloten Op aanvraag >15 personen
 Dinsdag Gesloten Op aanvraag >15 personen
 Woensdag 13:00-18:00
 Donderdag Gesloten Op aanvraag >15 personen
 Vrijdag Gesloten Op aanvraag >15 personen
 Zaterdag 11:00-18:00
 Zondag 11:00-18:00

Avondklimmen met bootovertocht

Vrijdag 25 oktober en 1 november gaan we weer avondklimmen. Alsof het klimmen overdag nog niet spannend genoeg is! Een geweldige traditie sinds het begin van Het Klimeiland. Durven jullie deze uitdaging aan?

Opstaptijden voor de boot:
– 17:00*
– 18:00
– 19:00
– 20:00

(*extra start)

Het programma (incl. overtocht, klimmen en warme choco na afloop) duurt 3,5 uur.

Leuk en sportief klassenuitje

Nog op zoek naar een leuk klassenuitje? Kom dan met de hele klas klimmen op Het Klimeiland. Het klimpark is geschikt voor beginners en gevorderden, dus iedereen kan meedoen. Voordat jullie starten trekken jullie eerst al het benodigde materiaal aan en krijgen jullie een duidelijke uitleg van de veiligheidsinstructies. Na deze uitleg is het tijd om te klimmen!

Begin bij de klimtoren en kies het parcours dat je wilt klimmen. Jullie klimmen in twee- of drietallen, dus jullie kunnen elkaar een handje helpen. Het parcours heeft 6 routes op 4 verschillende hoogtes. Ieder parcours begint en eindigt bij de klimtoren. Gaan jullie dezelfde route nog een keer doen of gaan jullie nog een paar meter hoger?

Evenement
  • 25 Oct 2019
  • 01 Nov 2019

Avondklimmen bij Het Klimeiland

Blog Gepubliceerd op 1 juli 2019

Klimmen met je klasgenoten

Klimmen

Regulier klimmen


Regulier klimmen