Het Klimeiland 5 jaar!

Na de schaatskoorts is het eindelijk tijd voor de lente. De temperatuur begint langzaamaan te stijgen en de lentekriebels zijn volop aanwezig. Op het moment zijn wij nog druk bezig met de opbouw van het klimpark, maar binnenkort is Het Klimeiland helemaal klaar voor een nieuw seizoen.

Feest bij Het Klimeiland

En dit seizoen is het groot feest bij Het Klimeiland! Want op 30 maart 2013 gingen wij voor het eerst open en dat betekent dat Het Klimeiland 5 jaar bestaat. Dit kunnen wij uiteraard niet aan ons voorbij laten gaan, daarom zijn wij dit jaar ook op 30 maart (Goede Vrijdag) geopend. Vier jij dit grote feest met ons mee? Kom dan gezellig vanaf 14:00 uur klimmen.

Uitdagende activiteit

Ben jij op zoek naar een uitdagende activiteit? Kom dan klimmen bij Het Klimeiland. Het klimpark is geschikt voor beginners en gevorderden, met een minimale lengte van 1,40 meter. Ons klimparcours bestaat uit 50 obstakels en 10 kabelbanen. Je kunt klimmen op 6 parcours, verdeeld over 4 verschillende hoogtes. Als eindsprint is er zelfs een kabelbaan van meer dan 100 meter lang. Het Klimeiland is uiteraard zeer geschikt voor een dagje uit met vrienden en familie, maar het is ook mogelijk om hier een kinderpartijtje te vieren of bedrijfsuitje te houden. Zijn jouw vrienden/familieleden/teamgenoten/collega’s dapper genoeg om de hoogtes te trotseren?

Reserveer nu

Wil jij verzekerd zijn van een plek tijdens het eerste weekend van het seizoen 2018? Reserveer dan nu!

Het Klimeiland 5 jaar
Klimmen

Regulier klimmen


Regulier klimmen

Kinderpartijtjes

Kinderpartijtje Klimmen


Kinderpartijtje Klimmen

Klimmen

Klimmen voor groepen


Klimmen voor groepen