Vrijdag 23  en 30 Oktober 2020

Zodra de zon onder is begint het spannende avontuur. Met de boot* varen Te voet begeleiden wij jullie naar Het Klimeiland. Aangekomen bij het klimpark trekken jullie de gebruikelijke uitrusting aan mét een lampje op de helm. Vervolgens klimmen jullie in het donker over de verschillende routes. Het klimmen sluiten we af met een warme consumptie die jullie lekker kunnen opdrinken bij het kampvuur. Daarna gaat de boot weer terug naar haven van Watersportcentrum Vlietland.

*we hebben besloten ivm nieuwe maatregelen om van de bootovertocht een wandeltocht te maken, deze zullen wij verlichten met fakkels.

Opstaptijden & prijzen

Wij varen meerdere keren per avond vanaf de haven van Watersportcentrum Vlietland (naast de camping en Waterfront Vlietland) richting Het Klimeiland. We zullen een wandelroute uitzetten, verlicht met fakkels, jullie worden door ons ontvangen op de parkeerplaats.

Opstaptijden aanmeldtijd bij parkeerplaats:

– 18:00 uur
– 19:00 uur
– 20:00 uur

Prijzen:
– Volwassenen (18 jaar e.o.): €21,75
[max. 4 volwassenen per boeking, men dient (onderling) 1,5m afstand gehouden te worden].
– Jeugd (13-17 jaar): €21,75
– Kinderen (8-12 jaar): €17,75

De boottocht zit bij de prijs inbegrepen. Neem wel een eigen lampje mee, dit kan een hoofdlampje, fietslampje of zaklampje zijn. De instructeurs bevestigen deze aan de helm. Het lampje is verplicht.

Blog Gepubliceerd op 8 september 2020

Klimmen in het najaar

Blog Gepubliceerd op

Vier een klimfeestje

Blog Gepubliceerd op

Avond Klimmen