Zomer bij Camping Vlietland

Het is zomer bij Camping Vlietland! Het seizoen waar wij al zo lang naar hebben uitgekeken is eindelijk daar. Na een perfecte start van het seizoen hopen wij uiteraard dat het weer net zo warm en zonnig wordt als in de lentemaanden. Camping Vlietland is in ieder geval helemaal klaar voor een mooie en gezellige zomer. Nog niet geboekt? Reserveer dan hier uw plekje! 

Camping Vlietland

Camping Vlietland is een gezellige, autovrije familiecamping in recreatiegebied Vlietland. En is ingericht voor caravans, campers, familietenten en trekkerstentjes. Geen eigen kampeermiddelen? Ook dat is geen probleem, dan boekt u één van de drie trekkershutten.

Zoveel te doen bij Vlietland

Dat Camping Vlietland op een geweldige plek ligt, is al lang geen geheim meer. In het recreatiegebied Vlietland hoeft u zich geen moment te vervelen. Met een bootverhuur, klimpark en restaurant om de hoek van de camping kunt u zich dagen vermaken zonder het gebied te verlaten.

Wandel- en fietsroutes

Wilt u toch de omgeving buiten Vlietland verkennen? Het Groene Hart bevindt zich vlakbij. Een uniek gebied om in te wandelen of te fietsen. Er zijn vele routes mogelijk en bij de Rustpunten geniet u van een heerlijk kopje koffie of thee. Bij een TOP (Toeristische Overstappunt) kunt u starten (hier zijn meerdere parkeerplekken aanwezig) en daar vindt u verschillende bewegwijzerde wandel- en fietsroutes. Ideaal voor een dagje op stap in de natuur.

Evenementen in de regio

Recreatiegebied Vlietland ligt midden in de Randstad. Een geweldige locatie tussen steden als Leiden, Den Haag en Delft. De hele zomer lang organiseren deze steden verschillende evenementen. Wij hebben een aantal evenementen uitgelicht die u zeker niet mag missen.

Kamperen

Kampeerplek


Caravan, vouwtent of familietent

Kamperen

Camperplek


Camper

Kamperen

Trekkershut


Trekkershut