Pinksterweekend bij Vlietland

Het Pinksterweekend, de generale repetitie voor de zomer! Het seizoen is al volop gestart en ook dit jaar bent u weer van harte welkom om bij ons te komen kamperen, een boot te huren en te klimmen op Het Klimeiland.

Camping Vlietland

Pinksteren is voor Camping Vlietland de échte opening van het kampeerseizoen. Ieder jaar is het een gezellige drukte op de camping, vol enthousiaste kampeerders. De winter is al enige tijd verdwenen en de kans op mooi weer wordt steeds groter. Het Pinksterweekend is dus een mooi moment om alle kampeermiddelen weer tevoorschijn te halen en te komen kamperen op Camping Vlietland. Misschien bent u al vaker op onze camping geweest. In Recreatiegebied Vlietland is zoveel te doen voor het hele gezin dat vervelen onmogelijk is.

Bootverhuur

Vlietland is de ideale locatie voor mooie vaartochten met onder andere een zeilboot, sloep, motorboot, kano, roeiboot en waterfiets. Verken Vlietland en haar omgeving en ontdek wat een mooi gebied het is. Maar ook buiten Vlietland is het prachtig varen, via de Vliet komt u overal.

Wist u dat Voorschoten bereikbaar is per kano? Dat is weer eens wat anders dan met de fiets of auto boodschappen doen. U kunt bijvoorbeeld een 3-persoonskano huren bij WSC Vlietland. Zo is er genoeg ruimte voor 2 personen én de boodschappen!

Het Klimeiland

Bij Het Klimeiland kunt u klimmen over 6 verschillende routes, verdeeld over 4 verschillende hoogtes. Start op 1 of 4 meter en vervolg de klimroute op 7 en 11 meter hoogte! Het klimpark bestaat uit 50 klimobstakels en 10 kabelbanen. Als eindsprint is er zelfs een kabelbaan van meer dan 100 meter lang.

Restaurant Waterfront

Toe aan een lunch, borrel of diner? Bij Restaurant Waterfront bent u aan het juiste adres! Dit mooie restaurant ligt om de hoek en heeft een prachtig terras met uitzicht op de recreatieplas. Dit weekend wordt sowieso genieten.

Blog Gepubliceerd op 14 april 2020

Bootverhuur

Kamperen

Kampeerplek


Caravan, vouwtent of familietent

Kamperen

Camperplek


Camperplek