Op vakantie bij Vlietland! 

Je zou het bijna niet zeggen als je de konijntjes op de camping ziet lopen, de kinderen in het meer ziet spetteren bij het zwemstrand en de vele bootjes op het meer ziet varen, maar bij Camping Vlietland verblijft u midden in de Randstad. Ieder jaar weer verwelkomen we vele families, camperaars en actievelingen die op de fiets het Groene Hart verkennen.

Kamperen IMG_1208

Onze kampeerplekken

We hebben verschillende soorten kampeerplekken. Zo hebben we speciale camperplekken, van 60/70m2 (voor korte verblijven, tegen een gereduceerd tarief) tot een ruime plek van 90/100m2. U kunt bij het reserveren aangeven of uw voorkeur uitgaat naar een plek aan het water, of dat u liever dichtbij de speeltuin staat zodat u de spelende kinderen in de gaten kunt houden.

Als u niet over een tent, caravan, vouwwagen of camper beschikt kunt u in één van onze trekkershutten verblijven. De knusse trekkershutten zijn bedoeld voor een kort verblijf tot maximaal 3 à 4 nachten.

Recras klimmen Volwassenen (4)  Vlietland Vloot (Motorboot)  IMG_1027 sloepen uitleg  Vlietland Vloot

Genoeg te beleven bij Vlietland

Bij aankomst op de camping kunt u zich aanmelden bij de receptie, waar onze enthousiaste medewerkers u graag alles vertellen over de mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld iedere ochtend verse broodjes? Dan bakken wij die voor u af! Of wilt u graag weten wat er allemaal te doen is bij Vlietland? We kunnen direct een sloep of motorboot voor u reserveren of een boeking maken voor ons klimpark. Er is altijd genoeg te doen voor iedereen. Aan de hand van een plattegrond wijzen we u waar de kampeerplek is, en kan de vakantie beginnen.  

Ook in de nabijgelegen steden is genoeg te zien en te beleven. Zo kunt u in Leiden op één van de vele terrasboten genieten van een drankje, of een dag winkelen in Den Haag combineren met een paar uur strand in Scheveningen. Nadat u een dag op pad bent geweest kunt u in alle rust weer bijkomen bij Vlietland.

Kortom: je zult je geen moment vervelen bij Vlietland! Wilt u een reservering maken? U kunt bellen naar 071 561 2200, of ons contactformulier invullen.