Nazomeren bij Camping Vlietland

Het hoogseizoen is alweer voorbij, maar dat betekent uiteraard niet dat het kampeerseizoen is afgelopen! Wij hebben van afgelopen jaren geleerd dat het tijdens de nazomer nog heerlijk kampeerweer kan zijn. Wat zou het zonde zijn als je dan niet meer bij ons zou kunnen kamperen. Dus ruim die kampeerspullen nog niet op, maar kom gezellig nazomeren bij Camping Vlietland.

Over de camping

Camping Vlietland is een gezellige, kleine, autovrije familiecamping in recreatiegebied Vlietland, midden in de Randstad en op de grens van ’t Groene Hart. De Camping ligt midden in het recreatiegebied Vlietland aan een grote plas. Een perfecte plek voor watersporters, klimmers, zonaanbidders, natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers… Ja, eigenlijk voor iedereen. Het gebied heeft meerdere zwemstranden waar je een verfrissende duik kunt nemen op een warme nazomerdag. Of leg een handdoekje neer en geniet van die heerlijke zonnestralen voordat we ons weer dik moeten inpakken tegen de kou.

Wat minder lekker weer?

Ook dan is er nog genoeg te doen in de regio van Camping Vlietland. Met prachtige steden als Leiden, Den Haag en Delft om de hoek is er genoeg te beleven. En alle steden zijn uitstekend te bereiken met de fiets, de auto, het openbaar vervoer en zelfs met de boot. Iedere stad heeft haar eigen charme en bezienswaardigheden die je zeker niet mag missen. Wat dacht je van interessante musea als Museum Volkenkunde en Rijksmuseum van Oudheden in Leiden, het Mauritshuis en het Gemeentemuseum in Den Haag of Royal Delft en de Oude Kerk en Nieuwe Kerk in Delft?
En goed nieuws: sinds dit jaar zijn, na flinke verbouwingen, ook Museum De Lakenhal en Naturalis weer geopend.

Kampeerplekken

Onze kampeerplekken zijn geschikt voor caravans, vouwwagens en familietenten. De plekken zijn meestal per tweetal afgebakend met een groene afscheiding. Camping Vlietland heeft onder andere kampeerplekken aan het water, vlakbij de speeltuin en een familieveld.

Camperplekken

Camping Vlietland heeft een aantal plekken speciaal ingericht als camperplekken, zodat het ook voor hen goed bereikbaar is. De grasbodem is verstevigd met gaasmatten. Er zijn verschillende plekken beschikbaar, waaronder ‘normale’ camperplekken, short stay camperplekken en short stay camperplekken aan het water.

Trekkersveld

Achterin bij Camping Vlietland vindt u het trekkersveld. Dit veld is ideaal voor bijvoorbeeld rondtrekkende fietsers of wandelaars van allerlei nationaliteiten, maar ook voor (groot)vaders of (groot)moeders die met hun (klein)kinderen een nachtje komen kamperen. Het trekkersveld is ook geschikt voor groepen, met meerdere kleine tentjes of één grote tent.

Trekkershutten

De trekkershut is een eenvoudige houten blokhut en ideaal voor een korte vakantie of als u op de fiets, te voet, per kano of met de auto rondtrekt. Onze trekkershutten, aan de rand van het trekkersveld, zijn ingericht met twee stapelbedden met matrassen en hoofdkussens, tafel en stoelen, elektriciteit en een 2-pits (inductie) kookplaat. U hoeft dus niet veel bagage mee te nemen, want de hut is van de meeste gemakken voorzien.

 

Blog Gepubliceerd op 10 maart 2021

Camping Vlietland voor cultuurliefhebbers

Blog Gepubliceerd op

Camping Vlietland voor sportievelingen

Blog Gepubliceerd op

Camping Vlietland voor het gezin