Nazomeren bij Camping Vlietland

Het hoogseizoen is voorbij, maar dat betekent uiteraard niet dat het kampeerseizoen is afgelopen. Wij hebben van afgelopen jaren geleerd dat het tijdens de nazomer nog heerlijk kampeerweer kan zijn. Wat zou het zonde zijn als u dan niet meer bij ons zou kunnen kamperen. Daarom zijn wij nog tot en met 20 september geopend. Dus ruim die kampeerspullen nog niet op, maar kom gezellig nazomeren bij Camping Vlietland.

Dé ideale camping voor cultuurliefhebbers

Niet alleen watersporters en klimmers vermaken zich prima bij Vlietland, maar ook voor cultuurliefhebbers is er in de regio van Camping Vlietland genoeg te doen. Met prachtige steden als Leiden, Den Haag en Delft om de hoek is er genoeg te beleven. Wat dacht u van interessante musea als Museum Volkenkunde en Museum van Oudheden in Leiden, het Mauritshuis en het Gemeentemuseum in Den Haag of Royal Delft en de Oude Kerk en Nieuwe Kerk in Delft? Alle steden zijn uitstekend te bereiken met de fiets, de auto, het openbaar vervoer en zelfs met de boot.

Openingstijden Camping Vlietland

Camping Vlietland is geopend tot en met 20 september. Op de luifel- en shortstay camperplekken bent u zelfs tot en met 3 oktober van harte welkom! Klik hier voor de openingstijden van de receptie van de camping.