Kamperen tijdens Hemelvaart en Pinksteren

Kamperen tijdens Hemelvaart en Pinksteren, bij Camping Vlietland is het altijd genieten. Een paar heerlijke dagen vrij, volop lente, lekker lang licht en (hopelijk) hogere temperaturen. Tijdens de weekenden van Hemelvaart en Pinksteren is het altijd gezellig druk op Camping Vlietland. De kampeerders kunnen niet wachten tot ze weer in hun camper, caravan of tent kunnen slapen. ’s Ochtends wakker gemaakt worden door het gefluit van de vogeltjes, ’s middags op pad en ’s avonds na de barbecue nog even nagenieten van de dag. Dat klinkt toch als vakantie?

Familieweekend

Het Hemelvaart- en/of Pinksterweekend is de perfecte gelegenheid voor een familieweekend. Iedereen is vrij en het is eindelijk weer lekker weer, eropuit dus! Camping Vlietland is zeer geschikt voor families. Het kampeerterrein is kindvriendelijk en er is in de buurt van alles te beleven. Er is zelfs een speciaal familieveld ingericht. Midden op de camping, naast de speeltuin, is er een veld ingericht voor families. Waar andere kampeerplekken zijn afgebakend met een groene heg, is dit deel helemaal vrij. Jullie mogen zelf bepalen hoe jullie het veld willen indelen met caravans, familietenten, vouwwagens en kleine tentjes. Overdag is er heel veel te doen in de omgeving en ’s avonds is het mogelijk om te barbecueën. Of gaan jullie een hapje eten bij Restaurant Waterfront?

Zoveel te doen bij Vlietland

Bij Vlietland hoeft u zich geen moment te vervelen. Of u nu met de hele familie op stap bent, met z’n tweetjes of alleen, er is genoeg te beleven in het recreatiegebied. Naast de vele wandel-, fiets- en skeelerroutes, zwemstranden en ligweiden, kunt u ook de hoogte op zoeken bij klimpark Het Klimeiland of ontspannen op het water.

Klimpark Het Klimeiland

Bij klimpark Het Klimeiland klimt u over 6 routes, verdeeld over 4 verschillende hoogtes. Start op 1 of 4 meter en vervolg u klimroute op 7 en 11 meter hoogte! Het klimpark bestaat uit 50 klimobstakels en 10 kabelbanen. Als eindsprint is er zelfs een kabelbaan van meer dan 100 meter lang. Het klimparcours biedt voor klimmers van beginnend én gevorderd niveau een echte uitdaging. Durft u het aan?

Bootverhuur

De vloot van Watersportcentrum Vlietland is zeer uitgebreid. Of u nu een hele dag op pad wil of gewoon een uurtje wilt dobberen op de mooie plas van recreatiegebied Vlietland. Het is allemaal mogelijk. Bij ons kunt u een sloep, motorboot, zeilboot (Polyvalk, Topaz en Optimist), kano (1-, 2-, 3- en 10-persoonskano), waterfiets of roeiboot huren. Er is voor elk wat wils.

Blog Gepubliceerd op 19 maart 2021

Camping Vlietland voor het gezin

Blog Gepubliceerd op

Camping Vlietland voor cultuurliefhebbers

Blog Gepubliceerd op

Camping Vlietland voor sportievelingen