Kamperen bij Camping Vlietland

Een ontspannen vakantie of weekendje weg midden in de natuur, maar toch zo dicht bij prachtige steden als Leiden, Den Haag en Delft. En daarbij ook nog genoeg activiteiten in het recreatiegebied zelf. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar bij Camping Vlietland is het mogelijk. Onze camping ligt in het recreatiegebied Vlietland, op de rand van het Groene Hart en midden in de Randstad. Met een bootverhuur, klimpark, restaurant en aquapark om de hoek is er in dit gebied genoeg te doen. Zin in een cultureel dagje? Dan kunt u naar één van de dichtbij gelegen steden. Kortom; kamperen bij Camping Vlietland is één groot feest.

Camping Vlietland

Of u nu met een caravan, vouwwagen, camper, familietent of trekkerstentje komt. U bent van harte welkom! De camping zo ingedeeld dat u kunt kiezen tussen verschillende zones, bijvoorbeeld een plek aan het water, bij het speelveld of op het familieveld. Geen eigen kampeermiddelen? Ook dat is geen probleem. Naast het trekkersveld staan 3 trekkershutten. Eenvoudige en comfortabele blokhutten, geschikt voor maximaal 4 personen en van alle gemakken voorzien.

Daarnaast geniet u bij ons van goede faciliteiten die uw verblijf zo aangenaam en ontspannen mogelijk maken. In het moderne sanitairgebouw maakt u gratis gebruik van de douches, vindt u een wasmachine en droger voor de nodige wasbeurten en kunt u gezellig met uw medekampeerders de afwas doen bij de overdekte afwasplek.  Alle kampeerplekken op de camping (uitgezonderd het trekkersveld) hebben toegang tot elektriciteit (6 ampère). Even de mailtjes checken of wat werk te doen? De WiFi in het hoofdgebouw is gratis en er is zelfs een gezellige plek ingericht speciaal voor onze kampeerders.

In de omgeving

Binnen het recreatiegebied Vlietland is genoeg te doen. Door de perfecte locatie aan de plas is het de ideale plek voor waterliefhebbers. In het gebied bevinden zich meerdere zwemstranden. Daarnaast kunt u bij de receptie verschillende boten huren. Waaronder sloepen, motorboten, zeilboten (Polyvalk, Topaz en Optimist), kano’s, waterfietsen en roeiboten. Ook op land is er genoeg te beleven. Ga de uitdaging aan en beklim de 6 klimroutes (op 4 verschillende hoogtes) bij klimpark Het Klimeiland. Meer behoefte aan wat grond onder voeten of gewoon trek gekregen van alle activiteiten? Dan geniet u van een heerlijke lunch, borrel of diner bij restaurant Waterfront Vlietland met een fantastisch uitzicht op de plas.

Maar er is uiteraard ook genoeg te doen buiten het recreatiegebied. Maak een stedentripje naar Leiden, Den Haag of Delft. Allemaal te bereiken met de auto, de fiets, het openbaar vervoer en zelfs met de boot. In de steden vindt u een overvloed aan cultuur, bezienswaardigheden en musea. En na het culturele dagje komt u weer helemaal tot rust op Camping Vlietland.

Kamperen

Kampeerplek


Caravan, vouwtent of familietent

Kamperen

Camperplek


Camperplek

Kamperen

Trekkershut


Trekkershut