Kampeerplekken

Camping bij Leiden

Met Leiden, Den Haag en Delft op een steenworp afstand is Camping Vlietland een centrale uitvalsbasis om deze steden te bezoeken. Maar er zijn ook volop fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving. Als u na een dag vol nieuwe ervaringen en indrukken weer terugkomt op een van de mooie kampeerplekken van Camping Vlietland, kunt u weer helemaal tot rust komen.

Kampeerplekken Vlietland

Soorten plekken

Bij Camping Vlietland kunt u kiezen tussen verschillende kampeerplekken. Wij hebben onder andere gewone kampeerplekken, kampeerplekken aan het water en luifelplekken.

Standaard kampeerplekken

Verspreid over de camping vindt u de standaard kampeerplekken. Mocht u daar interesse in hebben, dan kunt u uw voorkeur doorgeven voor een bepaalde zone op de camping. Zo hebben wij onder andere:
– Kampeerplekken rond het speelveld: vanaf deze plekken heeft u goed zicht op uw spelende kinderen.
– Kampeerplekken op het familieveld: daarnaast is er het familieveld. Ideaal als u met meerdere gezinnen komt. Deze plekken zijn niet afgebakend en u kunt dus een vrije indeling met de caravans en tenten maken.

Kampeerplekken aan het water

Een deel van onze kampeerplekken ligt direct aan het water met uitzicht op de haven. Vanaf deze kampeerplek geniet u de hele dag van het prachtige uitzicht op het water. Het zicht op het water is bij alle weersomstandigheden fantastisch.

Short stay kampeerplekken

Speciaal voor kortere verblijven met een middelgrote tent of caravan heeft Camping Vlietland een aantal short stay kampeerplekken ingericht. Deze plekken zijn iets minder ruim dan de standaard kampeerplekken (er is dus geen ruimte voor een bijzettentje) en beschikbaar voor een gereduceerd tarief.

Algemene informatie

– 48 kampeerplekken van 90-100 m²
– Voor caravans (7-7,5 meter), vouwwagens en familietenten
– Meestal per tweetal kampeerplaatsen afgebakend met groene afscheiding
– Elektriciteit (6 ampère) op iedere kampeerplek (tegen betaling)
– Sanitair gratis

Direct boeken