Kampeerplekken

Camping bij Leiden

Met Leiden, Den Haag en Delft op een steenworp afstand is Camping Vlietland een centrale uitvalsbasis om deze steden te bezoeken. Maar er zijn ook volop fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving. Als u na een dag vol nieuwe ervaringen en indrukken weer terugkomt op een van de mooie kampeerplekken van Camping Vlietland, kunt u weer helemaal tot rust komen.

Kampeerplekken Vlietland

Zones

Bij Camping Vlietland kunt u kiezen voor kampeerplekken in verschillende zones. Wij hebben onder andere kampeerplekken aan het water, vlakbij de speeltuin en een familieveld. U kunt uw voorkeur voor een zone op de camping aangeven. Wij zullen hier dan zoveel mogelijk rekening mee houden.

Aan het water

Een deel van onze kampeerplekken ligt direct aan het water met uitzicht op de haven. Vanaf deze kampeerplek geniet u de hele dag van het prachtige uitzicht op het water. Het zicht op het water is bij alle weersomstandigheden fantastisch.

Speelveld

Centraal op de camping ligt het speelveld. Met een zandbak voor de kleintjes en uitdagende klimtoestellen voor de grotere kinderen. Op deze plekken heeft u de ruimte en goed zicht op uw spelende kinderen.

Familieveld

Als u met meerdere gezinnen bij ons wilt verblijven, dan kunt u kiezen voor het familieveld. Deze plekken zijn niet afgebakend en u kunt dus een vrije indeling met de caravans en tenten maken. Het familieveld ligt direct naast het speelveld.

Algemene informatie

– 48 kampeerplekken van 90-100 m²
– Voor caravans (7-7,5 meter), vouwwagens en familietenten
– Meestal per tweetal kampeerplaatsen afgebakend met groene afscheiding
– Elektriciteit (6 ampère) op iedere kampeerplek (tegen betaling)
– Sanitair gratis