Kampeerplekken

Camping bij Leiden

Met Leiden, Den Haag en Delft op een steenworp afstand is Camping Vlietland een centrale uitvalsbasis om deze steden te bezoeken. Maar er zijn ook volop fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving. Als je na een dag vol nieuwe ervaringen en indrukken terugkomt op één van de mooie kampeerplekken van Camping Vlietland, kom je weer helemaal tot rust.

Kampeerplekken Vlietland

Soorten plekken

Bij Camping Vlietland kan je kiezen tussen verschillende kampeerplekken, namelijk de standaard kampeerplekken en de short stay kampeerplekken.

Standaard kampeerplekken

Verspreid over de camping zijn de standaard kampeerplekken (90-100 m²). Perfect voor een langer verblijf op onze camping met genoeg ruimte voor een bijzettentje en (maximaal) 6 personen.

Short stay kampeerplekken

Speciaal voor kortere verblijven met een middelgrote tent of caravan heeft Camping Vlietland een aantal short stay kampeerplekken ingericht. Deze plekken zijn iets minder ruim dan de standaard kampeerplekken (er is dus geen ruimte voor een bijzettentje) en beschikbaar voor een gereduceerd tarief.

Zones

De camping is ingedeeld in verschillende zones waar onze standaard en short stay plekken over verspreid liggen. Naast de keuze voor een standaard of short stay kampeerplek, kan je ook kiezen voor een speciale zone op de camping. Je hebt onder andere keuze uit de volgende zones:

Aan het water: vanaf deze kampeerplek geniet je de hele dag van het prachtige uitzicht op het water. Het zicht op het water is bij alle weersomstandigheden fantastisch.
Rond het speelveld: vanaf deze plekken heb je goed zicht op je spelende kinderen.
Op het familieveld: een speciaal veld met plekken die niet zijn afgebakend en waar je dus een vrije indeling met caravans en tenten kunt maken. Ideaal als u met meerdere gezinnen komt.

Bij het maken van de boeking kan je jouw voorkeur voor een zone vermelden, wij houden dan zoveel mogelijk rekening met uw wensen.

Algemene informatie

– Voor caravans (7-7,5 meter), vouwwagens en familietenten
– Meestal per tweetal kampeerplaatsen afgebakend met groene afscheiding
– Elektriciteit (6 ampère) op iedere kampeerplek (tegen betaling)
– Sanitair gratis

 

 

 

Direct boeken