Camperplekken

Perfecte uitvalsbasis voor campers

Camping Vlietland heeft een aantal plekken speciaal ingericht als camperplekken, zodat het ook voor hen goed bereikbaar is. De camping wordt daarom druk bezocht door rondtrekkende campers: het is een comfortabele uitvalsbasis voor uitstapjes naar Leiden, Den Haag, de kust en fietstochten in ’t Groene Hart.

camperplekken

Zones

Bij Camping Vlietland kan je kiezen voor camperplekken in verschillende zones. Naast de reguliere camperplekken, hebben wij camperplekken aan het water en short stay plekken. Je kan jouw voorkeur voor een zone op de camping aangeven. Wij zullen hier dan zoveel mogelijk rekening mee houden.

Reguliere camperplekken

De reguliere camperplekken (90-100 m²) zijn goed bereikbaar voor campers tot 7-7,5 meter lang. De grasbodem van de plekken is verstevigd met gaasmatten.

Short stay camperplekken

Naast de reguliere camperplekken van 90-100 m² hebben we een aantal ‘trekkers’-plekken beschikbaar. Deze short stay plekken van 60-70 m² liggen op de camping zelf en zijn goed bereikbaar voor campers tot 7 meter. Hiervoor gelden gereduceerde tarieven.

Short stay camperplekken aan het water

Deze short stay plekken zijn hetzelfde als de andere short stay plekken, maar dan direct aan het water met uitzicht op de haven. Geniet de hele dag van het prachtige uitzicht op het water.

Algemene informatie

– Normale camperplekken (90-100 m²)
– Short stay plekken (60-70 m²)
– Elektriciteit (6 ampère) op iedere camperplek (tegen betaling)
– Sanitair gratis
– Kosteloos vers water bij te vullen
– Kosteloos vuil water en chemisch toilet te lozen

Camperplek Vlietland Leiden

Direct boeken