Camping Vlietland voor het gezin

Wil je gaan kamperen met uw gezin? Dan ben je bij deze gezellige gezinscamping op het juiste adres. In en rondom Camping Vlietland is genoeg te doen voor ieder gezinslid.

Dag 1

Na het inchecken bij de receptie van Camping Vlietland is het tijd om de caravan en spullen uit te stallen op de kampeerplek. Een mooie plek met uitzicht op het speelveld. Daarna is het tijd om de omgeving van Vlietland te verkennen. In de omgeving is van alles te doen. Er zijn meerdere zwemstranden, een bootverhuur en een klimpark. Voor een heerlijke maaltijd is er restaurant Waterfront.

Dag 2

Het klimpark Het Klimeiland ligt in het recreatiegebied Vlietland en is geschikt voor beginners en gevorderden met een lengte van minimaal 1,40 meter. Bij Het Klimeiland is het mogelijk om te klimmen op 7 verschillende routes, verdeeld over 4 hoogtes. Maar ook aan de kleinsten is gedacht, want op het 1 meter parcours mogen de kinderen die kleiner zijn dan 1,40 meter gratis klimmen.

Dag 3

Als het weer wat minder is, dan zijn er nog genoeg binnenactiviteiten te doen in de omgeving. Waaronder lekker uitrazen bij Trixs het indoor Trampoline & Beachsports park en de prachtige vlinders bewonderen bij vlindertuin Vlinders aan de Vliet in Leidschendam.

Dag 4

Een mooie en zonnige dag, dat vraagt om waterpret. Na het waterfietsen, roeien of kanoën is een paar uurtjes uitrusten op één van de zwemstranden een prima idee. Daarna kunnen de kinderen hun energie kwijt bij het Aquapark. Eventuele zwemvesten zijn bij de huur inbegrepen.

Dag 5

Een dagje museum, want er zijn genoeg kindvriendelijke musea in de buurt. Bijvoorbeeld Naturalis en Corpus. Bij Naturalis verwonderen jong en oud zich over het leven op aarde. Een natuurhistorisch museum waar de kinderen niet alleen mogen kijken, maar vooral ook veel mogen doen. Bij het Corpus maakt de bezoeker in 55 minuten en door middel van een audiotour een spectaculaire reis door het menselijk lichaam.

Dag 6

Boerderij ’t Geertje mag eigenlijk niet ontbreken in deze vakantie. Om dit uitstapje compleet te maken is het vervoer ernaartoe een motorboot. Een uurtje varen vanaf Haven Vlietland en dan genieten van een lunch bij het restaurant van Boerderij ’t Geertje en uiteraard even de geitjes gedag zeggen.

Dag 7

Na het opruimen van de caravan is het tijd om uit te checken. Tot de volgende keer!

 

Benieuwd naar nog meer leuke activiteiten voor kinderen in de regio? Wij hebben een aantal hoogtepunten op een rij gezet. Gedurende het hele seizoen zijn er ook vele evenementen in de omliggende steden. Neem een kijkje op de website van LeidenDen Haag en Delft voor alle evenementen.