Faciliteiten

Gemak tijdens uw verblijf

Onze camping is met haar zestigtal kampeerplaatsen een kleine, gezellige camping met goede faciliteiten die je verblijf comfortabel en ontspannen zullen maken.

watertappunt als onderdeel van faciliteiten

Receptie

Heb je vragen over wat je allemaal kunt ondernemen in de omgeving? Of graag een boot huren voor een tocht naar Leiden of de Kaag? Onze enthousiaste medewerkers van de receptie zullen je graag adviseren. Daarnaast kan je hier ook terecht voor de krant of het bestellen van vers gebakken broodjes voor het ontbijt.

Sanitair: douches, toiletten en wassen

In het eenvoudige, moderne sanitair gebouw zijn de wastafels, douches en toiletten. In de familiedouche kunnen de kinderen gemakkelijk geholpen worden zonder zelf nat te worden. De doucheruimte en het water wordt verwarmd door zonne-energie. Je kan overdekt de afwas doen en het is tevens een gezellige ontmoetingsplek. Ook is er een wasmachine en droger beschikbaar, zodat tijdens het verblijf de kleren gewassen kunnen worden.

Elektriciteit & watertappunten

Alle plekken, behalve het trekkersveld, hebben toegang tot elektriciteit (tot 6 Ampère). Daarnaast staan er verschillende watertappunten op de camping.

Speeltuin

Voor de kinderen is er een groot speelveld, waar zij kunnen tafeltennissen, voetballen, zandkastelen bouwen en klimmen op het speelrek. Je  kan aangeven dat de voorkeur uitgaat naar een plek aan het speelveld, zodat je de kids goed in de gaten kunt houden.

Kamperen speeltuin IMG_1209

Ook leuk voor kinderen

Willen jullie een week in de zomervakantie komen kamperen en zoeken jullie nog een leuke activiteit voor de kinderen? Kijk dan even bij onze zeilweken: een leerzame zeilcursus in de Optimist, Topaz of Polyvalk of een gezellige Vlietlandweek. Klik hier voor meer informatie.

WiFi

Hoewel u misschien door de prachtige natuur en vrijheid het gevoel hebt dat je aan het einde van de wereld bent, begrijpen wij heel goed dat  af en toe de e-mail gecheckt moet worden. Daarom hebben wij in het hoofdgebouw een gezellige hoek ingericht waar je op het gemak kunt internetten.

Televisie is te ontvangen met Digitenne.

Bootverhuur

Camping Vlietland ligt aan een prachtige recreatieplas met een directe verbinding met de Vliet. Maak gebruik van de bootverhuur bij het bijbehorende Watersportcentrum Vlietland en geniet van een mooie dag op het water. Hier huur je bijvoorbeeld een sloep of motorboot voor een tocht naar onder andere het centrum van Leiden of de sluisjes bij Leidschendam. De plas is zeer geschikt voor enthousiaste zeilers. Er mag niet harder dan 6 km per uur gevaren worden en dat maakt het gebied juist zo leuk en veilig om te zeilen. Maar het gebied biedt ook mogelijkheden voor een mooie kanotocht of een rondje met de waterfiets of roeiboot. Kijk hier voor meer informatie over de bootverhuur van Watersportcentrum Vlietland.

Wist je dat Voorschoten bereikbaar is per kano? Dat is weer eens wat anders dan met de fiets of auto boodschappen doen. Je kan bijvoorbeeld een 3-persoonskano huren bij WSC Vlietland. Zo is er genoeg ruimte voor 2 personen én de boodschappen!

bootverhuur

Het Klimeiland

Vlakbij de camping staat het Klimeiland, een klimbos met vier verschillende hoogtes en zes verschillende parcours geschikt voor beginners en gevorderden. Start op 1 of 4 meter en vervolg de klimroute op 7 en 11 meter hoog. Als eindsprint is er zelfs een kabelbaan van meer dat 100 meter lang. Durft jij het aan? Kijk dan hier voor meer informatie.

klimeiland

Waterfront Vlietland

Vlakbij de receptie bevindt zich het restaurant Waterfront Vlietland, waar er genoten kan worden van een lunch, borrel, diner en bovenal het prachtige uitzicht over de plas. Bezoek de website voor meer informatie.