Faciliteiten

Gemak tijdens uw verblijf

Onze camping is met haar zestigtal kampeerplaatsen een kleine, gezellige camping met goede faciliteiten die uw verblijf comfortabel en ontspannen zullen maken.

watertappunt als onderdeel van faciliteiten

Receptie

Heeft u vragen over wat u allemaal kunt ondernemen in de omgeving? Of wilt u graag een boot huren voor een tocht naar Leiden of de Kaag? Onze enthousiaste medewerkers van de receptie zullen u graag adviseren. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor de krant of het bestellen van vers gebakken broodjes voor uw ontbijt.

Sanitair: douches, toiletten en wassen

In het eenvoudige, moderne sanitair gebouw vindt u wastafels, douches en toiletten. In de familiedouche kunt u uw kinderen gemakkelijk helpen zonder zelf nat te worden. De doucheruimte en het water wordt verwarmd door zonne-energie. U kunt overdekt de afwas doen, een gezellige ontmoetingsplek voor u en uw mede-kampeerders. Ook is er een wasmachine en droger beschikbaar, zodat u tijdens uw verblijf uw kleren kunt wassen.

Elektriciteit & watertappunten

Alle plekken, behalve het trekkersveld, hebben toegang tot elektriciteit (tot 6 Ampère). Daarnaast staan er verschillende watertappunten op de camping.

Speeltuin

Voor de kinderen is er een groot speelveld, waar zij kunnen tafeltennissen, voetballen, zandkastelen bouwen en klimmen op het speelrek. U kunt aangeven dat uw voorkeur uitgaat naar een plek aan het speelveld, zodat u de kinderen in de gaten kunt houden.

Kamperen speeltuin IMG_1209

Ook leuk voor kinderen

Willen jullie een week in de zomervakantie komen kamperen en zoeken jullie nog een leuke activiteit voor de kinderen? Kijk dan even bij onze zeilweken: een leerzame zeilcursus in de Optimist, Topaz of Polyvalk of een gezellige Vlietlandweek. Klik hier voor meer informatie.

WiFi

Hoewel u misschien door de prachtige natuur en vrijheid het gevoel hebt dat u aan het einde van de wereld bent, begrijpen wij heel goed dat u af en toe uw e-mail wilt checken. Daarom hebben wij in het hoofdgebouw een gezellige hoek ingericht waar u op uw gemak even kunt internetten.

U kunt televisie ontvangen met Digitenne.

Bootverhuur

Camping Vlietland ligt aan een prachtige recreatieplas met een directe verbinding met de Vliet. Maak gebruik van de bootverhuur bij het bijbehorende Watersportcentrum Vlietland en geniet van een mooie dag op het water. Hier huurt u bijvoorbeeld een sloep of motorboot voor een tocht naar onder andere het centrum van Leiden of de sluisjes bij Leidschendam. De plas is zeer geschikt voor enthousiaste zeilers. Er mag niet harder dan 6 km per uur gevaren worden en dat maakt het gebied juist zo leuk en veilig om te zeilen. Maar het gebied biedt ook mogelijkheden voor een mooie kanotocht of een rondje met de waterfiets of roeiboot. Kijk hier voor meer informatie over de bootverhuur van Watersportcentrum Vlietland.

Wist u dat Voorschoten bereikbaar is per kano? Dat is weer eens wat anders dan met de fiets of auto boodschappen doen. U kunt bijvoorbeeld een 3-persoonskano huren bij WSC Vlietland. Zo is er genoeg ruimte voor 2 personen én de boodschappen!

bootverhuur

Het Klimeiland

Vlakbij de camping staat het Klimeiland, een klimbos met vier verschillende hoogtes en zes verschillende parcours geschikt voor beginners en gevorderden. Start op 1 of 4 meter en vervolg de klimroute op 7 en 11 meter hoog. Als eindsprint is er zelfs een kabelbaan van meer dat 100 meter lang. Durft u het aan? Kijk dan hier voor meer informatie.

klimeiland

Waterfront Vlietland

Vlakbij de receptie bevindt zich het restaurant Waterfront Vlietland, waar u kunt genieten van lunch, diner en bovenal het prachtige uitzicht over de plas. Bezoek de website voor meer informatie.