Kampeerseizoen 2018 bij Vlietland

Het kampeerseizoen 2018 bij Vlietland had niet beter kunnen beginnen! Het was stralend weer en dat voor deze tijd van het jaar. Wij merken dat de kampeerkriebels volop aanwezig zijn bij de kampeerders, want de boekingen voor de zomer stromen binnen. Het belooft een mooi seizoen te worden en Camping Vlietland is er helemaal klaar voor.

U bent van harte welkom met uw caravan, tent, vouwwagen, camper of in één van onze trekkershutten. Wilt u verzekerd zijn van een plekje op Camping Vlietland tijdens de zomer? Reserveer dan online.

Kampeerplekken

Onze kampeerplekken zijn geschikt voor caravans, vouwwagens en familietenten. De plekken zijn meestal per tweetal afgebakend met een groene afscheiding. Camping Vlietland heeft onder andere kampeerplekken aan het water, vlakbij de speeltuin en een familieveld. Nieuw dit jaar zijn de luifelplekken. Deze zijn speciaal voor kortere verblijven met een middelgrote tent of caravan waarbij u alleen een luifel opzet.

Camperplekken

Camping Vlietland heeft een aantal plekken speciaal ingericht als camperplekken, zodat het ook voor hen goed bereikbaar is. De grasbodem is verstevigd met gaasmatten. Er zijn verschillende plekken beschikbaar, waaronder ‘normale’ camperplekken, short stay camperplekken en short stay camperplekken aan het water.

Trekkersveld

Achterin bij Camping Vlietland vindt u het trekkersveld. Dit veld is ideaal voor bijvoorbeeld rondtrekkende fietsers of wandelaars van allerlei nationaliteiten, maar ook voor (groot)vaders of (groot)moeders die met hun (klein)kinderen een nachtje komen kamperen. Het trekkersveld is ook geschikt voor groepen, met meerdere kleine tentjes of één grote tent.

Trekkershutten

De trekkershut is een eenvoudige houten blokhut en ideaal voor een korte vakantie of als u op de fiets, te voet, per kano of met de auto rondtrekt. Onze trekkershutten, aan de rand van het trekkersveld, zijn ingericht met twee stapelbedden met matrassen en hoofdkussens, tafel en stoelen, elektriciteit en een 2-pits (inductie) kookplaat. U hoeft dus niet veel bagage mee te nemen, want de hut is van de meeste gemakken voorzien.

Blog Gepubliceerd op 19 maart 2018

Camping Vlietland voor cultuurliefhebbers

Blog Gepubliceerd op

Camping Vlietland voor sportievelingen

Blog Gepubliceerd op

Camping Vlietland voor gezinnen