Kampeerseizoen begonnen!

De kampeerspullen kunnen weer van zolder, want het kampeerseizoen gaat weer van start! Vrijdag 23 april is Camping Vlietland weer geopend, dus pak die eerste zonnestralen en kom gezellig kamperen op onze knusse familie camping! Wij weten het zeker, we gaan weer een mooi kampeerseizoen tegemoet.

Over de camping

Camping Vlietland is een gezellige, kleine, autovrije familiecamping in recreatiegebied Vlietland, midden in de Randstad en op de grens van ’t Groene Hart. Met Leiden en Den Haag om de hoek, veel watersportmogelijkheden en diverse wandel-, fiets- en skeelerroutes in de buurt is er voor elk wat wils.  In het voor- en najaar ademt de camping een rustige sfeer uit. De camping is ingericht voor caravansvouwwagensfamilietentencampers en trekkerstentjes. Heeft u geen eigen kampeermiddelen? Dat is geen probleem, dan boekt u toch één van trekkershutten.

Kampeerplekken

Onze kampeerplekken zijn geschikt voor caravans, vouwwagens en familietenten. De plekken zijn meestal per tweetal afgebakend met een groene afscheiding. Camping Vlietland heeft onder andere kampeerplekken aan het water, vlakbij de speeltuin en een familieveld.

Camperplekken

Camping Vlietland heeft een aantal plekken speciaal ingericht als camperplekken, zodat het ook voor hen goed bereikbaar is. De grasbodem is verstevigd met gaasmatten. Er zijn verschillende plekken beschikbaar, waaronder ‘normale’ camperplekken, short stay camperplekken en short stay camperplekken aan het water.

Trekkersveld

Achterin bij Camping Vlietland vindt u het trekkersveld. Dit veld is ideaal voor bijvoorbeeld rondtrekkende fietsers of wandelaars van allerlei nationaliteiten, maar ook voor (groot)vaders of (groot)moeders die met hun (klein)kinderen een nachtje komen kamperen. Het trekkersveld is ook geschikt voor groepen, met meerdere kleine tentjes of één grote tent.

Trekkershutten

De trekkershut is een eenvoudige houten blokhut en ideaal voor een korte vakantie of als u op de fiets, te voet, per kano of met de auto rondtrekt. Onze trekkershutten, aan de rand van het trekkersveld, zijn ingericht met twee stapelbedden met matrassen en hoofdkussens, tafel en stoelen, elektriciteit en een 2-pits (inductie) kookplaat. U hoeft dus niet veel bagage mee te nemen, want de hut is van de meeste gemakken voorzien.

Blog Gepubliceerd op 10 maart 2021

Camping Vlietland voor cultuurliefhebbers

Blog Gepubliceerd op

Camping Vlietland voor het gezin

Blog Gepubliceerd op

Reserveringsvoorwaarden Camping Vlietland 2021