Zomervakantie bij Vlietland

Het is zomervakantie! Eindelijk even vrij van school en werk. Kom van de vrije dagen genieten bij Vlietland, want bij ons is er genoeg te doen. Niet alleen kunnen jullie heerlijk tot rust komen op één van de zwemstranden in het gebied, maar ook is er een bootverhuur en klimpark om de hoek. Vervelen is onmogelijk.

Bootverhuur

Bij Watersportcentrum Vlietland zijn meerdere soorten boten te huur. Er is voor elk wat wils. Van een waterfiets tot motorboot en van roeiboot tot sloep. Geniet van een heuse vakantiedag en maak een dagtocht met een sloep of motorboot. Zeilervaring? Dan is er natuurlijk niets zo ontspannend als een paar uurtjes zeilen op de plas. Of verken de slootjes in het gebied met de kano. Nog wat energie over? Dan is de roeiboot of waterfiets ideaal. Gezellig met vrienden of familie een uurtje het water op en tussendoor zwemmen of ergens in het gebied picknicken.

Het Klimeiland

Op zoek naar een actieve en spannende uitdaging? Kom dan klimmen bij Het Klimeiland. Met 6 parcours verdeeld over 4 verschillende hoogtes (1, 4, 7 en 11 meter) is dit klimpark geschikt voor beginners en gevorderden. Overwin de 50 klimobstakels en 10 kabelbanen, met als eindsprint de 100 meter lange kabelbaan. Voor het klimparcours is een minimale lengte van 1.40 meter voor de deelnemers vereist.

Langer verblijven?

Wij begrijpen het maar al te goed als jullie wat langer in het recreatiegebied Vlietland willen verblijven. Dat is mogelijk op Camping Vlietland. Een gezellige en autovrije familiecamping met de perfecte locatie aan de prachtige plas. De camping is ingericht voor caravans, campers, familietenten en trekkerstentjes. Geen eigen kampeermiddelen? Ook dat is geen probleem, dan boekt u één van de drie trekkershutten.