Eerste zeilcursus van 2019!

We moeten nog even geduld hebben, maar we kunnen ons er wel al op verheugen; de eerste zeilcursus van 2019! Deze eerste zeilweek van het nieuwe zeilseizoen vindt plaats in de meivakantie. Gedurende deze week worden er zeilcursussen in de Optimist (CWO I, II en III) gegeven.

De Optimist is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Veel kinderen hebben nauwelijks ervaring met boten, daarom laten wij de kinderen door middel van spelsituaties aan de boot wennen. Daarna begint het ‘echte’ zeilen, met als doel de kinderen enthousiast te maken voor het zeilen. De cursussen vinden plaats van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:30 uur. Gedurende de week slapen de kinderen thuis.

Benieuwd wat de cursisten allemaal doen tijdens deze gezellige en leerzame zeilweek? Lees hier het verslag.

Inschrijvingen zeilcursussen 2019

Het is nog niet mogelijk om in te schrijven voor een zeilcursus voor het seizoen van 2019. De startdatum van de inschrijvingen wordt later bekend gemaakt.

Let op, sommige weken zijn snel volgeboekt. Dus wilt u verzekerd zijn van een plekje voor uw kind? Schrijf u hier in voor de mailing, dan geven wij u een seintje wanneer de inschrijvingen weer beginnen.