Optimist

De Optimist is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Veel kinderen hebben nauwelijks ervaring met boten, daarom laten wij de kinderen door middel van spelsituaties aan de boot wennen. Daarna begint het ‘echte’ zeilen, met als doel de kinderen enthousiast te maken voor het zeilen. 

Boek de Optimist mei-weekcursus hier 

Boek de Optimist zomer-weekcursus hier 

BZO-uur zomer

Ook dit seizoen is het voor de zeilcursisten in de Optimist mogelijk om voor €39,- (voor dinsdag t/m vrijdag) gebruik te maken van het BZO-uur (BuitenZeilschool Opvang). Cursisten van de zeilcursus in de Optimist zijn dan vanaf 9:00 uur al welkom op de zeilschool. Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Polyvalk

Wanneer de kinderen 11 jaar of ouder zijn en te groot voor de Optimist, dan leren zij zeilen in de Polyvalk. Tijdens de cursus varen de cursisten met 2 of 3 medecursisten en een instructeur. Ook als de kinderen al zeilervaring hebben, dan kunnen zij nog veel leren in deze boot.

Boek de Polyvalk zomer-weekcursus hier 

Topaz

De Topaz is geschikt voor kinderen van 11 jaar en ouder. De cursisten leren hoe zij de boot alleen moeten varen. Wie in de Topaz wil leren zeilen, moet al zeilervaring hebben. Bijvoorbeeld in de Polyvalk (Beginner) of Optimist (vergevorderd).

Boek de Topaz zomer-weekcursus hier 

Blog Gepubliceerd op 30 december 2018

Zeilcursus voor gevorderden

Blog Gepubliceerd op

Zeilcursus voor beginners

Blog Gepubliceerd op

Zeilcursus voor experts