Start kampeerseizoen 2021

De kampeerspullen kunnen weer van zolder, want het kampeerseizoen gaat weer van start! Vrijdag 23 april is Camping Vlietland weer geopend, dus pak die eerste zonnestralen en kom gezellig kamperen op onze knusse camping! Wij weten het zeker, we gaan weer een mooi kampeerseizoen tegemoet.

Camping Vlietland

De camping is ingericht voor caravans, vouwwagens, familietenten, campers en trekkerstentjes. Heeft u geen eigen kampeermiddelen? Dat is geen probleem, dan boekt u toch één van trekkershutten. Het is mogelijk om uw voorkeur voor een zone aan te geven tijdens uw reservering. Wij zullen zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen. Camping Vlietland is ook te bereiken via de Vliet. Overnacht op uw boot of boek een kampeerplek of trekkershut.

Vlietland en omgeving

Camping Vlietland heeft de ideale locatie voor een stedentrip naar Leiden, Den Haag, Delft en andere mooie steden. Maar wist u dat er bij recreatiegebied Vlietland ook heel veel te doen is? Met klimpark Het Klimeiland, bootverhuur bij Watersportcentrum Vlietland en restaurant Waterfront om de hoek hoeft u zich geen moment te vervelen. Daarnaast ligt de camping direct aan een recreatieplas met verschillende zwemstranden, ideaal voor een ontspannen dagje aan het water.

Bekijk hier de boekingsvoorwaarden:

Kamperen

Kampeerplek


Caravan, vouwtent of familietent

Kamperen

Camperplek


Camperplek

Kamperen

Trekkershut


Trekkershut