Start kampeerseizoen 2018

De lente hangt in de lucht en dat betekent de start van het nieuwe kampeerseizoen! Nog even geduld en dan bent u weer van harte welkom op Camping Vlietland.

Camping Vlietland

Vanaf vrijdag 6 april gaat Camping Vlietland weer open. De camping is ingericht voor caravans, vouwwagens, familietenten, campers en trekkerstentjes. Hebt u geen eigen kampeermiddel? Dat is geen probleem, dan boekt één van trekkershutten. Het is mogelijk om uw voorkeur voor een zone aan te geven tijdens uw reservering. Wij zullen zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen. Camping Vlietland is ook te bereiken via de Vliet. Overnacht op uw boot of boek een kampeerplek of trekkershut.

Vlietland en omgeving

Camping Vlietland heeft de ideale locatie voor een stedentrip naar Leiden, Den Haag, Delft en andere mooie steden. Maar wist u dat er bij recreatiegebied Vlietland ook heel veel te doen is? Met klimpark Het Klimeiland, bootverhuur bij Watersportcentrum Vlietland en restaurant Waterfront om de hoek hoeft u zich geen moment te vervelen. Daarnaast ligt de camping direct aan een recreatieplas met verschillende zwemstranden, ideaal voor een ontspannen dagje aan het water.

Online boeken

Wij zijn op het moment druk bezig met de website, maar binnenkort is het mogelijk om online te boeken. Het is uiteraard wel mogelijk om op een andere manieren te boeken. Vul het contactformulier in, stuur een e-mail of bel ons op (071-5612200) en wij helpen u graag verder.