Start bootverhuur

Zaterdag 10 april is het eindelijk weer zover: de start van de bootverhuur. Het is weer tijd voor een nieuw jaar vol mooie vaartochten. Na een donkere winter is het tijd om lekker naar buiten te gaan en te genieten van de zonnestralen die ons langzaam weer ontdooien. Een paar uurtjes dobberen op de plas of de hele dag op pad. Bij Watersportcentrum Vlietland kunnen jullie weer terecht voor allerlei soorten vaartochten.

Bootverhuur

Bij Watersportcentrum Vlietland hebt u keuze uit verschillende soorten boten. Huur een sloep of motorboot voor een ontspannende tocht in de omgeving van Vlietland, een waterfiets of roeiboot voor een uurtje inspanning, een zeilboot voor een mooie tocht op de plas of een kano om het gebied te verkennen.

Vaarroutes

De plas van recreatiegebied Vlietland is uiteraard een prachtige locatie om te verkennen, maar wist u dat er nog veel meer waterwegen en vaargebieden per sloep of motorboot te bereiken zijn? Maak een mooie tocht richting het centrum van Leiden, de sluisjes van Leidschendam of naar boerderij ’t Geertje. Nog niet zo bekend met de waterwegen rond Vlietland of wilt u alvast uw vaarroute plannen? Kijk dan op de website van Sloepennetwerk.