Meivakantie 2019

De meivakantie staat weer voor de deur! Weer even genieten van vrije tijd met familie of vrienden. Sommigen gaan op vakantie, anderen blijven lekker in Nederland. Want ook hier is de kans op mooi weer groot. Wat gaan jullie doen in de meivakantie? Wij hebben wel wat ideeën voor jullie!

Klimmen op Het Klimeiland

Het Klimeiland is ideaal voor een gezellig dagje uit met de hele familie. Het klimpark is namelijk geschikt voor beginners én gevorderden. Het is mogelijk om 6 routes te klimmen op 4 verschillende hoogtes (1, 4, 7 en 11 meter). Begin via de starttoren op de 1 of 4 meter parcours, vandaar komen jullie vanzelf weer bij de starttoren uit om vervolgens te kiezen voor een andere route. De ene route is nog uitdagender dan de andere. Toch liever nog een keer dezelfde route? Ook dat is geen probleem, jullie hebben het helemaal zelf in de hand. Durven jullie het aan? Het Klimeiland is de hele meivakantie geopend (m.u.v. Koningsdag).

Bootverhuur

Watersportcentrum Vlietland heeft een zeer uitgebreide vloot. Of jullie gewoon een uurtje willen dobberen op de plas van recreatiegebied Vlietland of liever een hele dag onderweg zijn, bij Watersportcentrum Vlietland zijn jullie aan het juiste adres. Wij verhuren sloepen, motorboten, zeilboten, kano’s, roeiboten en waterfietsen. Recreatiegebied Vlietland heeft een prachtige omgeving waar jullie heerlijk kunnen rondvaren. Liever iets verder? Het gebied ligt direct aan de Vliet die jullie naar Leiden, Leidschendam, Den Haag en Delft brengt. Maar jullie kunnen ook de polder in richting boerderij ’t Geertje.

Kamperen bij Camping Vlietland

Klimmen op Het Klimeiland en een boot huren iets teveel voor één dag? Dan komen jullie toch overnachten op Camping Vlietland. De camping is speciaal ingericht voor campers, caravans, vouwwagens, familietenten en trekkerstentjes. Maar ook als jullie geen eigen kampeermiddelen hebben is dat geen probleem, want op het kampeerterrein staat een drietal trekkershutten. Voor deze trekkershutten hoeven jullie, behalve servies (kan ook gehuurd worden) en beddengoed, niets mee te nemen. Kom kamperen op Camping Vlietland en geniet van de mooie natuur vlakbij de stad.