Klimmen in de herfstvakantie

Het is bijna herfstvakantie! Nog even een weekje vrij voor we richting de winter gaan en met een beetje geluk is het nog prachtig weer. Daarom is Het Klimeiland gedurende deze hele week geopend. Dus nog genoeg kans om te komen klimmen voordat het klimseizoen is afgelopen.

Geniet van de herfst

Ook zo genoten van die perfecte zomer? Het was een topseizoen om te klimmen op Het Klimeiland. Maar ook nu de temperaturen weer dalen en de herfstkleuren tevoorschijn komen, gaan wij nog even door met klimmen. Ook tijdens de herfst kan het nog ideaal klimweer zijn.

Daarbij hebben die lagere temperaturen uiteraard ook voordelen. Ten eerste is het klimmen een vrij intensieve activiteit en krijg je het er behoorlijk warm van, een verkoelende temperatuur is dus meer dan welkom. Ten tweede maken wij tijdens de koudere dagen een mooi kampvuur waaraan iedereen zich lekker kan opwarmen. Een warme chocolademelk erbij maakt het helemaal compleet. Niet alleen verwarmend, maar ook nog eens heel gezellig.

Openingstijden

Gedurende de herfstvakantie is Het Klimeiland alle dagen geopend. Dus genoeg kans om te komen klimmen. Bekijk hier de actuele openingstijden.

Klimmen

Regulier klimmen


Regulier klimmen

Kinderpartijtjes

Kinderpartijtje Klimmen


Kinderpartijtje Klimmen

Klimmen

Klimmen voor groepen


Klimmen voor groepen