Klimmen in de herfstvakantie

Het is herfstvakantie! Nog even een weekje vrij voor we richting de winter gaan en met een beetje geluk is het nog prachtig weer. Daarom is Het Klimeiland gedurende deze hele week geopend. Dus nog genoeg kans om te komen klimmen voordat het klimseizoen is afgelopen.

Vanaf zaterdag 17 oktober t/m zondag 25 oktober is het klimeiland open op reservering. We openen bijna dagelijks om 11:00/12:00u*, de laatste ronde start om 15:00u. Op vrijdag 23 oktober is het klimpark overdag tot 17:00u open en daarna vanaf 18:30u start het avondklimmen.

*Check actuele tijden via online boeken, bij meer aanvraag gaan wij eerder open.

Geniet van de herfst

Ook zo genoten van die heerlijke zomer? Het was een topseizoen om te klimmen op Het Klimeiland. Maar ook nu de temperaturen weer dalen en de herfstkleuren tevoorschijn komen, gaan wij nog even door met klimmen. Ook tijdens de herfst kan het nog ideaal klimweer zijn.

Daarbij hebben die lagere temperaturen uiteraard ook voordelen. Ten eerste is het klimmen een vrij intensieve activiteit en krijg je het er behoorlijk warm van, een verkoelende temperatuur is dus meer dan welkom. Ten tweede maken wij tijdens de koudere dagen een mooi kampvuur waaraan iedereen zich lekker kan opwarmen. Een warme chocolademelk erbij maakt het helemaal compleet. Niet alleen verwarmend, maar ook nog eens heel gezellig.

Openingstijden

Gedurende de herfstvakantie is Het Klimeiland bijna alle dagen geopend. Check vooraf online de beschikbare startblokken per dag. Dus genoeg kans om te komen klimmen, boek via onderstaande blok:

Klimmen

Klimmen 2,5uur


Reserveer hier online voor Klimmen

Kinderpartijtjes

Kinderpartijtje Klimmen


Reserveer hier online voor Kinderpartijtje Klimmen

Blog Gepubliceerd op 26 september 2020

Avond Klimmen