Algemene Botendag oktober 2020

Met de botendag op 24 oktober luiden we de afsluiting van het zomerstalling-seizoen op 25 oktober in.

Dit jaar zullen de algemene boten dag wat anders organiseren dan in de voorgaande jaren. In de strekking zal echter niet veel veranderen alleen vragen we iedereen vooraf even aan te melden. Tussen 10:00-13:00 helpen wij iedereen kostenvrij met de boot uit het water halen en naar de plek verwijzen.

Wij horen graag even vooraf wie er aanwezig zullen zijn bij de botendag: Meld je hier aan (klik hier)


Botendag

Het was een prachtig zonnig seizoen, maar helaas ook aan deze mooie zomer komt een eind. Het is weer tijd om de boten voor te bereiden op de winterstalling.

Hoe ging het ook alweer.

Traditioneel eindigt de zomerstalling met de Algemene Botendag, een begrip onder de ligplaatshouders van een box of box met zijsteiger bij WSC Vlietland. Deze productieve dag staat geheel in het teken van elkaar een handje helpen en gezelligheid. Gedurende deze productieve dag maken de ligplaatshouders gratis gebruik van de faciliteiten van WSC Vlietland, zoals de kraanbaan, een sleepbootje, een trailerauto om de boot uit het water te halen en de ondersteuning van ons personeel.

Ook dit jaar zijn we voornemens onze medewerkers de hulp te bieden om met de kraanbaan om de boten weer uit het water te tillen. Of met de Landrover heen en weer te rijden om de boten vanaf de helling naar de camping te rijden.

Wanneer start de zomerstalling?

Op 27 maart starten we het zomerseizoen weer met de botendag-zomerstalling.