Botendag

Het was een prachtig seizoen, maar helaas ook aan deze mooie zomer komt een eind. Het is weer tijd om de boten voor te bereiden op de winterstalling.

Traditioneel begint en eindigt de zomerstalling met de Algemene Botendag, een begrip onder de ligplaatshouders van een box of box met zijsteiger bij WSC Vlietland. Deze productieve dag staat geheel in het teken van elkaar een handje helpen en gezelligheid. Gedurende deze productieve dag maken de ligplaatshouders gratis gebruik van de faciliteiten van WSC Vlietland, zoals de kraanbaan, een sleepbootje, een trailerauto om de boot in het water te leggen en de ondersteuning van ons personeel. Maar uiteraard vooral van elkaars hulp.

Onze medewerkers staan tussen 10:00-13:00 uur klaar bij de kraanbaan om de boten weer uit het water te tillen. En met de Landrover rijden wij heen en weer om de boten vanaf de helling naar de camping te rijden.

Een afspraak maken voor een specifiek tijdstip is niet mogelijk, maar wachten tijdens de Algemene Botendag is zeker geen straf, want een heerlijk kopje koffie met wat lekkers staat voor u klaar.