Start avondverhuur

De dagen worden weer langer en dat betekent dat de avondverhuur weer van start gaat! Na een dag hard werken nog even ontspannen op het water met familie of vrienden. Vanaf Hemelvaartsdag is het weer mogelijk om een sloep of Polyvalk te huren voor de avonduren.

Sloep

Na een zware dag op werk of school is niets zo fijn als een ontspannen vaartocht maken. Genieten van de lange avonden en een gezellig samenzijn met familie of vrienden. Bij WSC Vlietland hebt u weer de mogelijkheid om een sloep voor de avond te huren (van 18:00 tot 21:00). Maak een tocht naar het centrum van Leiden, vaar door de polder richting Stompwijk of haal een ijsje bij de sluisjes van Leidschendam.

Het is uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor een middag+avond arrangement (van 14:00 tot 21:00 uur). Ontdek de eindeloze mogelijkheden in de omgeving van Vlietland en geniet van een zelf meegebracht diner aan boord of leg aan bij een terrasje in Leiden of Leidschendam.

Polyvalk

Zin om na een drukke dag een paar uurtjes te zeilen? Ook dat is mogelijk. Huur met familie of vrienden een Polyvalk en ontdek hoe mooi de recreatieplas van Vlietland is in de avond.

Reserveren

Klik op het arrangement en boek direct online of neem contact op met de receptie.