Evenementen rondom Vlietland

Recreatiegebied Vlietland ligt midden in de Randstad aan de rand van ’t Groene Hart. Een geweldige locatie waar u zich midden in de natuur waant. Maar niets is minder waar, prachtige steden als Leiden, Den Haag en Delft liggen om de hoek. Mocht u op Camping Vlietland verblijven, dan is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de omliggende steden.

Dit wilt u niet missen

Gedurende het hele seizoen organiseren steden als Leiden, Den Haag en Delft verschillende evenementen, zoals festivals, historische wandelingen, sportevenementen, tentoonstellingen en nog veel meer. Een aantal evenementen dat u zeker niet mag missen:

200 jaar Scheveningen
Het is natuurlijk altijd al een feest om naar Scheveningen te gaan met haar mooie strand en gezellige strandtenten, maar dit jaar is het een extra groot feest. Want deze badplaats bestaat dit jaar 200 jaar! Dat betekent dat er gedurende het hele jaar leuke evenementen worden georganiseerd voor jong en oud.

Leiden Waterstad
Vele toeristen en Leidenaren genieten ieder jaar weer van mooie vaartochten over de wateren van deze historische stad. Geen wonder dus dat het water dit jaar extra in de schijnwerpers staat. Gedurende dit hele seizoen staat Leiden beter bekend als Leiden Waterstad en worden er op en rondom de grachten en singels verschillende evenementen georganiseerd.