Winter bij Vlietland

De winter is begonnen en het vaar-, kampeer- en klimseizoen is al een tijdje afgelopen, maar wij zitten zeker niet stil gedurende deze periode. Wij zijn namelijk alweer druk bezig met de voorbereidingen van het volgende seizoen. Via deze weg houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen van Watersportcentrum Vlietland. Benieuwd naar onze bezigheden tijdens de winter, bekijk dan ook onze Facebookpagina!

Vacatures

Watersportcentrum Vlietland gaat het vaste team uitbreiden. Lijkt het jou leuk om bij Watersportcentrum Vlietland te werken en pas jij binnen dit gezellige team? Op dit moment hebben wij twee mooie vacatures voor ons vaste team:

– (Assistent) manager Haven & Camping (klik hier voor meer info)
– Hoofdinstructeur Watersport (klik hier voor meer info)

Interesse in één van bovenstaande vacatures? Stuur dan jouw CV + motivatiebrief naar receptie@wscvlietland.nl.

Website

Waarschijnlijk heeft u het al gezien… Wij hebben een prachtige nieuwe website. Deze website is niet alleen overzichtelijker, maar u kunt nu ook nog makkelijker online bij ons boeken. Naast het vernieuwde boekingssysteem vindt u ook regelmatig nieuwe blogs en gezellige evenementen.

Receptie

Ondanks dat wij druk bezig zijn met de voorbereidingen voor het volgende seizoen, zal de receptie drie weken gesloten zijn in de winter. Hieronder vindt u de openingstijden van de receptie tot en met het begin van het seizoen.

1 december t/m 17 december 10:00-16:00 uur (weekend gesloten)
18 december t/m 7 januari Gesloten
8 januari t/m 18 maart 10:00-16:00 uur (weekend gesloten)
19 maart t/m 8 april 10:00-17:00 uur

Zeilschool Vlietland – Inschrijvingen zeilcursussen 2018

De zeilkriebels zijn begonnen. U kunt nu uw kind(eren) opgeven voor de zeilcursussen 2018. Bekijk de pagina Zeilcursus inschrijvingen 2018 voor meer informatie over het inschrijven en de data van de cursussen.

Haven Vlietland – Werkruimte huren

In februari heeft u als gebruiker van de winterstalling bij Watersportcentrum Vlietland de mogelijkheid om de werkruimte te huren. De huur is inclusief het in- en uitrijden van de boot, elektriciteit, gebruik kachel en afvoer van klein afval (verf etc.). De wisseltijd is om 9:00 uur. Mocht u vragen hebben over het huren van de werkruimte, neem dan gerust contact met ons op. Op zoek naar bootstalling in de zomer of winter, bekijk dan meer informatie over de zomerstalling en winterstalling.

Haven Vlietland – Einde winterstalling 

Het duurt nog even, maar wij wijzen u graag alvast op de volgende data:
Vanaf 13 maart worden de boten die op bok staan door ons weer in het water gelegd. De boten van de binnenstalling worden weer op hun plek op het jollenveld gelegd. U ontvangt een e-mail zodra uw boot weer op de plek ligt.
17 maart moeten alle boten in het water weer terug naar de eigen plek.
24 maart is de Algemene Botendag en start de zomerstalling. Kijk hier voor meer informatie.

Winter bij Vlietland
Evenement
  • 03 Apr 2019

Start klimseizoen