Het seizoen is in volle gang!

De boten maken weer mooie vaartochten, de campers en caravans staan op de camping en ook Het Klimeiland is al druk bezocht. Met andere woorden; het seizoen is in volle gang! Met de start van dit seizoen zijn ook de openingstijden van de receptie voor de camping en bootverhuur gewijzigd.
Zie hieronder de openingstijden voor de komende periode en vergeet ook onze Facebookpagina niet, hier krijgt u regelmatig een update van de werkzaamheden en leuke weetjes van Watersportcentrum Vlietland.

Bootverhuur

Watersportcentrum Vlietland heeft een vloot met verschillende boten. Willen jullie een uurtje dobberen op het water? Dan is de waterfiets of roeiboot de ideale boot voor jullie. Liever een ontspannen vaartocht op de plas of in de regio van recreatiegebied Vlietland? Huur dan een comfortabele sloep of motorboot. Maar we hebben ook nog boten voor de echt sportieve watersporters, namelijk kano’s en zeilboten (Polyvalk, Topaz en Optimist). Welke boot kiezen jullie?

De openingstijden van de bootverhuur:

April & mei*
Maandag, woensdag & vrijdag 12:00-18:00 uur
Weekend, vakantie & feestdagen 10:00-18:00 uur
Juni*
Maandag, woensdag & vrijdag 12:00-18:00 uur
Weekend, vakantie & feestdagen 10:00-19:00 uur

Buiten deze tijden op basis van reserveringen via onze website

Bekijk hier de overige openingstijden. 

Camping Vlietland

Een gezellige, autovrije familiecamping in recreatiegebied Vlietland, midden in de Randstad en op de grens van ’t Groene Hart. Met Leiden en Den Haag om de hoek, veel watersportmogelijkheden en diverse wandel-, fiets- en skeelerroutes in de buurt is er voor elk wat wils. Dat kan natuurlijk alleen Camping Vlietland zijn. Kom bij ons genieten van een heerlijke vakantie met camper, caravan of tent. Of verblijf in één van de comfortabele trekkershutten.

De openingstijden van Camping Vlietland:

5 april t/m 14 juli
Maandag t/m donderdag 9:00-18:00 uur
Vrijdag t/m zondag & feestdagen 9:00-18:00 uur*

* Mogelijke uitloop tot 19:00 uur (zie actuele openingstijden)

Bekijk hier de overige openingstijden. 

Blog Gepubliceerd op 17 mei 2018

Vaarroutes voor sloep en motorboot

Blog Gepubliceerd op

Camping Vlietland voor cultuurliefhebbers

Blog Gepubliceerd op

De vloot van Vlietland