Het is herfst!

‘Het is weer voorbij die mooie zomer.’ De tijd is voorbij gevlogen. Wat hebben we deze zomer geluk gehad met het weer. Het lijkt nog zo kort geleden dat we zaten te puffen van de hitte. Maar helaas aan alles komt een eind en zo ook aan deze prachtige zomer. Niet getreurd, ook de herfst is een geweldig seizoen en bij WSC Vlietland en Het Klimeiland is het nog niet helemaal afgelopen!

Bootverhuur

De herfst is begonnen met veel wind en regen. Maar wij verwachten uiteraard nog een paar zonnige dagen, zodat er nog heerlijke vaartochten gemaakt kunnen worden met onze boten. Nog één keer een rondje waterfietsen op de plas van Vlietland of nog één keer een mooie tocht met de sloep door het prachtige centrum van Leiden. 

Bekijk hier de actuele openingstijden en mogelijkheden voor de bootverhuur.

Het Klimeiland

We hebben nog lang niet genoeg van het klimmen, daarom gaan wij nog even door. Gedurende de maand oktober hebben jullie nog de kans om te komen klimmen op Het Klimeiland. En ook dit jaar organiseren wij weer het populaire avondklimmen op vrijdag 26 oktober en vrijdag 2 november. Alsof het klimmen overdag nog niet spannend genoeg is! Een geweldige traditie sinds het begin van Het Klimeiland. Durven jullie deze uitdaging aan?

Bekijk hier de actuele openingstijden van Het Klimeiland.

Camping Vlietland

Het einde van het kampeerseizoen is in zicht. Ondanks dat de ‘normale’ kampeerplekken op Camping Vlietland per 23 september gesloten zijn, bent u nog van harte welkom op de luifel- en camperplekken. Deze plekken zijn geopend tot 4 oktober. Precies op tijd voor het feest van 3 oktober in Leiden.

Boek hier uw plekje op Camping Vlietland en geniet nog heel even van het kampeerseizoen 2018!