Lente bij Vlietland

Na wind, regen, sneeuw en zelfs schaatsweer lijkt het erop dat de lente zich stiekem een klein beetje laat zien. Lente bij Vlietland betekent uiteraard; de start van het nieuwe seizoen bij Watersportcentrum Vlietland. Graag houden wij u door middel van deze blog op de hoogte van de planning van de komende maanden. Vergeet ook onze Facebookpagina niet, hier krijgt u regelmatig een update van de werkzaamheden en leuke weetjes van Watersportcentrum Vlietland.

Openingstijden receptie

Vanaf 19 maart bent u ook in het weekend weer welkom bij de receptie. Zie hieronder de openingstijden van de receptie voor de komende maanden. Benieuwd naar de openingstijden van Het Klimeiland? Neem dan een kijkje op deze pagina.

8 januari t/m 18 maart 10:00-16:00 uur (weekend gesloten)
19 maart t/m 8 april 10:00-17:00 uur
9 april t/m 13 juli 9:00-18:00 uur

30 maart: Start klimseizoen Het Klimeiland

Het is dit jaar feest bij Het Klimeiland, want precies 5 jaar geleden (op 30 maart 2013) ging het klimpark voor het eerst open. Vier dit feest met ons mee en kom op Goede Vrijdag klimmen vanaf 14:00 uur. Op 31 maart en met Pasen zijn wij geopend vanaf 11:00 uur. Voor het komende seizoen staat veel moois op het programma. Hier zullen wij jullie via de website én Facebook pagina op de hoogte houden.

Begin april: Start van de bootverhuur

Een groot deel van onze vloot is deze winter weer opgeknapt en klaargemaakt voor een nieuw seizoen vol mooie vaartochten richting het centrum van Leiden, de sluisjes van Leidschendam, de Kagerplassen, het Braassemermeer en nog veel meer. Vanaf begin april is het weer mogelijk om een boot te huren bij Watersportcentrum Vlietland. Onze vloot bestaat onder andere uit sloepen, motorboten, zeilboten, kano’s, waterfietsen en roeiboten.

6 april: Start van het campingseizoen

Vrijdag 6 april start het kampeerseizoen. Camping Vlietland is een gezellige, autovrije familiecamping in recreatiegebied Vlietland, midden in de Randstad en op de grens van ’t Groene Hart. Met Leiden en Den Haag om de hoek, veel watersportmogelijkheden en diverse wandel-, fiets- en skeelerroutes in de buurt is er voor elk wat wils. Vele kampeerders hebben al de kampeerkriebels en dat is te merken aan het aantal boekingen voor komend seizoen! Ook dit jaar hebben wij kampeerplekken, camperplekken, trekkershutten en plekken voor trekkerstentjes beschikbaar voor u.

Zeilschool inschrijvingen

Mooi weer, goede wind en Vlietland. De ideale combinatie voor de zeilcursussen bij Zeilschool Vlietland! Schrijf nu uw (klein)kind in voor een zeilcursus. Bekijk de pagina Zeilcursus inschrijvingen 2018 voor meer informatie over het inschrijven en de data van de cursussen.

Haven Vlietland

24 maart is de Algemene Botendag en start de zomerstalling.

Kijk hier voor meer informatie.

Vacatures

Ook deze zomer hebben wij uiteraard weer personeel nodig voor allerlei soorten activiteiten bij Vlietland, waaronder:
Vacature (Assistent) Manager Haven & Camping
Vacature Receptiemedewerker
Vacature Medewerker Schoonmaak

Lijkt het jou leuk om bij Watersportcentrum Vlietland te werken en pas jij binnen ons gezellige team? Stuur dan jouw CV + motivatiebrief naar receptie@wscvlietland.nl.