Lente bij Vlietland

We gaan weer beginnen, het seizoen 2019 bij Vlietland gaat van start! Na een lange winter kunnen we ons eindelijk weer gaan verheugen op langere en (hopelijk) warmere dagen. We hebben al even van het heerlijke lenteweer mogen proeven, maar we hopen uiteraard nog veel meer van die fantastische dagen te krijgen. Zie hieronder de planning voor de komende tijd en vergeet ook onze Facebookpagina niet, hier krijgt u regelmatig een update van de werkzaamheden en leuke weetjes van Watersportcentrum Vlietland.

3 april: Start klimseizoen Het Klimeiland

Het is eindelijk zover, we gaan weer klimmen! Vanaf 3 april om 11:00 uur zijn jullie weer van harte welkom om te komen klimmen op Het Klimeiland. Voor het komende seizoen staat uiteraard weer heel veel moois op het programma. Hier zullen wij jullie via de website én Facebook pagina op de hoogte houden. Benieuwd naar de openingstijden van Het Klimeiland? Neem dan een kijkje op deze pagina.

5 april: Start van de bootverhuur

Een groot deel van onze vloot is deze winter weer opgeknapt en klaargemaakt voor een nieuw seizoen vol mooie vaartochten richting het centrum van Leiden, de sluisjes van Leidschendam, de Kagerplassen, het Braassemermeer en nog veel meer. Vanaf begin april is het weer mogelijk om een boot te huren bij Watersportcentrum Vlietland. Onze vloot bestaat onder andere uit sloepen, motorboten, zeilboten, kano’s, waterfietsen en roeiboten.

Bekijk hier de openingstijden van de bootverhuur.

5 april: Start van het campingseizoen

Vrijdag 5 april start het kampeerseizoen. Camping Vlietland is een gezellige, autovrije familiecamping in recreatiegebied Vlietland, midden in de Randstad en op de grens van ’t Groene Hart. Met Leiden en Den Haag om de hoek, veel watersportmogelijkheden en diverse wandel-, fiets- en skeelerroutes in de buurt is er voor elk wat wils. Vele kampeerders hebben al de kampeerkriebels en dat is te merken aan het aantal boekingen voor komend seizoen! Ook dit jaar hebben wij kampeerplekken, camperplekken, trekkershutten en plekken voor trekkerstentjes beschikbaar voor u.

Bekijk hier de openingstijden van de camping.

Zeilschool Vlietland

Mooi weer, goede wind en Vlietland. De ideale combinatie voor de zeilcursussen bij Zeilschool Vlietland! Schrijf nu uw (klein)kind in voor een zeilcursus. Bekijk de pagina Zeilcursussen voor meer informatie over het inschrijven en de data van de cursussen.

Nieuw dit jaar: zeiltrainingen! Dit zeilseizoen wordt langer en mooier dan ooit. Want vanaf dit seizoen is het ook mogelijk om bij Zeilschool Vlietland deel te nemen aan zeiltrainingen. Zoals het al jarenlang populaire Schipperen, maar dan voor alle niveaus. Bekijk hier meer informatie over de zeiltrainingen.

Haven Vlietland

Zaterdag 23 maart is met de Algemene Botendag de zomerstalling ingegaan. Klik hier voor meer informatie over start van de zomerstalling bij Haven Vlietland.