Bereikbaarheid
tijdens de coronacrisis

Lees welke maatregelen wij nemen en van bezoekers vragen (klik hier).

 

Receptie WSC Vlietland

Sinds de laatste persconferentie (24 juni 2020) hebben we te horen gekregen dat we een stuk meer mogen! Vanaf 1 juli mogen we in ieder geval met meer personen samen zijn mits we 1,5 meter afstand bewaren. Voor het verkrijgen van informatie zijn wij telefonisch bereikbaar en beantwoorden we dagelijks de e-mails. Daarnaast is het mogelijk om bij ons in de receptie binnen te lopen en staan we klaar om vragen te beantwoorden. Voor de bootverhuur en Het Klimeiland geldt dat je ten alle tijden een (online) reservering moet maken zodat wij het bezoek kunnen doseren. 

Bij elke update van het RIVM zullen wij kijken of we binnen de gestelde richtlijnen operationeel kunnen blijven en welke aanpassingen we eventueel moeten treffen. Wanneer dat het geval is hebben we uiteraard nog een aantal dagen nodig om alles in orde te maken.

Bij alle overwegingen die gemaakt dienen te worden gebruiken wij de adviezen van de Overheid, GGD, RIVM en laten wij ons door onze brancheorganisatie HISWA-Recron(VeBon) adviseren.


Varen met uw eigen boot 

De ligplaatsen zijn bereikbaar. Hier gelden ook alle maatregelen van het RIVM. Houdt 1,5 meter afstand van elkaar.

Let op: op het water wordt gecontroleerd of men zich houdt aan deze maatregelen.

Camping Vlietland 

Camping Vlietland gaat vanaf 15 juni 2020 open! Vanaf 15 juni 2020 is het toegestaan om gemeenschappelijk was-, toilet- en douchevoorzieningen open te stellen. Alle reserveringen dienen vooraf (online) gedaan te worden. Reserveringen kunnen gemaakt worden via deze link.

Bootverhuur Vlietland 

De verhuurboten zijn te huur! Maak vooraf een reservering, ter plaatse kan het huren meer tijd kosten voordat je kunt vertrekken. Bekijk hier de aangepaste huurvoorwaarden.

De bootverhuur is geopend op maandag, woensdag, vrijdagmiddag, zondag en zaterdag. Buiten openingstijden is het huren van een boot alleen op reservering. Vanaf de zomervakantie zijn we alle dagen geopend voor bootverhuur.

Het Klimeiland 

Het Klimeiland is geopend! Op voorhand dien je een (online) reservering te maken (dit kan nog op dezelfde dag, mits er plek is). Bekijk hier de aangepaste voorwaarden betreft het klimmen.

Zeilactiviteiten Vlietland

De zeilintroductiemiddag, zeiltrainingen en de zeilcursussen gaan met een aangepaste regeling door! Check voor meer informatie deze link. Meedoen? Neem gerust contact met ons en vraag naar de beschikbare plekken.

Groepsactiviteiten Vlietland

Kinderen tot en met 18 jaar hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden. Voor deze leeftijdscategorie hebben we wat ideeën voor een klassenuitje. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op betreft de mogelijkheden.