Bereikbaarheid
tijdens de coronacrisis

Lees welke maatregelen wij nemen en van bezoekers vragen (klik hier).

 

Receptie WSC Vlietland

Samen tegen Corona.

In verband met de richtlijnen van het RIVM werken wij zoveel mogelijk thuis. Werkzaamheden die buiten moeten gebeuren, zoals het onderhoud van het terrein gaan, met in acht nemen van de richtlijnen zoveel als mogelijk door. Voor het verkrijgen van informatie betekent dat dat er geen medewerkers op regelmatig tijden op de receptie aanwezig zal zijn.
Telefonisch proberen we zoveel mogelijk bereikbaar te blijven. De e-mails worden dagelijks beantwoord. We vragen u voor informatie uw vragen per email te stellen met eventueel een terugbel verzoek.

Bij elke update van het RIVM zullen we kijken of we binnen de gestelde richtlijnen operationeel kunnen zijn voor de verschillende activiteiten die wij bieden. Wanneer dat het geval is hebben we uiteraard nog een aantal dagen nodig om alles op te starten.

De Camping, Bootverhuur, het Klimeiland, de Groepsactiviteiten en zeilcursussen die gepland en gereserveerd staan in de periode waarin de maatregelen van het RIVM gelden, gaan niet door.

We zijn in een vreemde situatie beland met elkaar. Wijzelf hebben voor dit soort tijden geen pasklaar antwoord direct klaarliggen. We doen ons best u zo snel mogelijk zo duidelijk mogelijk te informeren. Dat kost tijd we hopen op uw begrip daarvoor.

Update 31 maart.
De periode waarin de maatregelen en richtlijnen van het RIVM gelden is verlengd naar 28 april.
Het is te vroeg om conclusies te trekken voor de mogelijkheden na de meivakantie.

Varen met uw eigen boot 

De ligplaatsen zijn bereikbaar.

Camping Vlietland 

update 31 maart; de camping blijft tot nader order gesloten.

24 maart; Camping Vlietland is op dit moment tot 15 april gesloten voor passanten. Reserveren kan voor aankomsten op 16 april en later. Het blijven voorlopige reserveringen totdat we definitief besluiten, dat we de camping kunnen openen met in acht neming van de door de RIVM gestelde richtlijnen.

Bootverhuur Vlietland 

update 31 maart; de bootverhuur blijft tot nader order gesloten.

24 maart; De bootverhuur is op dit moment tot 15 april gesloten. Reserveren kan voor 16 april of later. Het blijven voorlopige reserveringen totdat we definitief besluiten, dat we de boten kunnen verhuren binnen de door de RIVM gestelde richtlijnen.

Het Klimeiland 

update 31 maart; het klimeiland blijft tot nader order gesloten.

24 maart; Het Klimeiland is op dit moment tot 24 april gesloten. Reserveren kan voor 24  april of later. Het blijven voorlopige reserveringen totdat we definitief besluiten, dat het Klimpark de deuren kan openen rekening houdend met de door de RIVM gestelde richtlijnen.

De Zeilactiviteiten 

update 31 maart; de zeilcursussen in de meivakantie zijn geannuleerd.

24 maart; Tot 26 april staan er geen zeilcursussen en activiteiten gepland. Over het wel of niet door kunnen gaan van de geplande zeilcursussen en activiteiten in de meivakantie of later zal bekeken worden, na de update van het RIVM op 6 april. Reserveren kan voor 29 april of later. Het blijven voorlopige reserveringen totdat we definitief kunnen besluiten of de zeilactiviteiten binnen de gestelde richtlijnen van het RIVM kunnen worden uitgevoerd.

De groepsactiviteiten 

Update 31 maart; alle groepsactiviteiten zijn tot nader order opgeschort.

24 maart; De groepsactiviteiten (bedrijfsuitjes, schoolreisjes etc) gaan gedurende de periode, waarin de maatregelen van het RIVM met betrekking tot het houden van bijeenkomsten gelden,  (1 juni) niet door. Mocht daar eerder verandering in komen dan zullen we een heroverweging maken.
Reserveren kan voor 1 juni of later. Het blijven voorlopige reserveringen totdat we definitief kunnen besluiten of de activiteiten binnen de gestelde richtlijnen van het RIVM kunnen worden uitgevoerd.