Bereikbaarheid
tijdens de coronacrisis

Lees welke maatregelen wij nemen en van bezoekers vragen (klik hier).

 

Receptie WSC Vlietland

Samen tegen Corona.

In verband met de richtlijnen van het RIVM werken wij zoveel mogelijk thuis. Werkzaamheden die buiten moeten gebeuren, zoals het onderhoud van het terrein gaan, met in acht nemen van de richtlijnen zoveel als mogelijk door. Voor het verkrijgen van informatie betekent dat dat er geen medewerkers op regelmatige tijden op de receptie aanwezig zullen zijn. Telefonisch proberen we zoveel mogelijk bereikbaar te blijven. De e-mails worden dagelijks beantwoord. We vragen u voor informatie uw vragen per email te stellen met eventueel een terugbel verzoek.

Bij elke update van het RIVM zullen we kijken of we binnen de gestelde richtlijnen operationeel kunnen zijn voor de verschillende activiteiten die wij bieden. Wanneer dat het geval is hebben we uiteraard nog een aantal dagen nodig om alles op te starten.

De camping, bootverhuur, Het Klimeiland, de groepsactiviteiten en zeilcursussen die gepland en gereserveerd staan in de periode waarin de maatregelen van het RIVM gelden, gaan niet door.

We zijn in een vreemde situatie beland met elkaar. Wijzelf hebben voor dit soort tijden geen pasklaar antwoord direct klaarliggen. We doen ons best u zo snel mogelijk zo duidelijk mogelijk te informeren. Dat kost tijd we hopen op uw begrip daarvoor.

Bij alle overwegingen die gemaakt dienen te worden gebruiken wij de adviezen van de Overheid, GGD, RIVM en laten wij ons door onze brancheorganisatie HISWA-Recron(VeBon) adviseren.

Update 22 april 2020
De periode waarin de maatregelen en richtlijnen van het RIVM gelden is verlengd naar 19 mei 2020. We willen iedereen van harte verwelkomen bij ons Watersportcentrum, echter kan dit alleen met een aangepaste regeling. Op dit moment staan wij voor een grote uitdaging om onze activiteiten zo te kunnen aanbieden waardoor we ons allemaal houden aan de maatregelen (bijv. bootverhuur en Het Klimeiland). Wanneer we deze activiteiten “coronaproof” kunnen aanbieden wordt dit gecommuniceerd. Lees hieronder per activiteit de openings– en bereikbaarheidstijden. 

Update 31 maart 2020
De periode waarin de maatregelen en richtlijnen van het RIVM gelden is verlengd naar 28 april 2020. Het is te vroeg om conclusies te trekken voor de mogelijkheden na de meivakantie.

Varen met uw eigen boot 

De ligplaatsen zijn bereikbaar. Hier gelden ook alle maatregelen van het RIVM. Houdt 1,5 meter afstand van elkaar en niet meer met 3 personen in een boot, tenzij het een huishouden/gezin betreft.

Let op: op het water wordt gecontroleerd of men zich houdt aan deze maatregelen.

Camping Vlietland 

Update 22 april: Camping Vlietland blijft tot nader order gesloten.

Update 31 maart: Camping Vlietland is tot nader order gesloten.

Update 24 maart: Camping Vlietland is op dit moment tot 15 april gesloten voor passanten. Reserveren kan voor aankomsten op 16 april en later. Het blijven voorlopige reserveringen totdat we definitief besluiten, dat we de camping kunnen openen met in acht neming van de door de RIVM gestelde richtlijnen.

Bootverhuur Vlietland 

Update 24 april: de bootverhuur is vanaf maandag 27 april geopend!

Update 22 april: de bootverhuur blijft tot nader order gesloten. We onderzoeken hoe we de bootverhuur zo kunnen inrichten om ons te houden aan de maatregelen van het RIVM. Meer informatie volgt.

Update 31 maart: de bootverhuur blijft tot nader order gesloten.

Update 24 maart: de bootverhuur is op dit moment tot 15 april gesloten. Reserveren kan voor 16 april of later. Het blijven voorlopige reserveringen totdat we definitief besluiten, dat we de boten kunnen verhuren binnen de door de RIVM gestelde richtlijnen.

Het Klimeiland 

Update 22 april: Het Klimeiland blijft tot nader order gesloten. We onderzoeken op welke manier we klimmers van de leeftijdsgroep 8 t/m 12 jaar en 13  t/m 18 jaar kunnen laten klimmen. Meer informatie volgt.

Update 31 maart: Het Klimeiland blijft tot nader order gesloten.

Update 24 maart: Het Klimeiland is op dit moment tot 24 april gesloten. Reserveren kan voor 24  april of later. Het blijven voorlopige reserveringen totdat we definitief besluiten, dat het Klimpark de deuren kan openen rekening houdend met de door de RIVM gestelde richtlijnen.

Zeilactiviteiten Vlietland

Update 22 april: de zeilcursussen voor de zomervakantie worden aan de hand van de maatregelen van het RIVM gegeven. In hoeverre dit noodzakelijk is volgt later meer informatie.

Update 31 maart:  de zeilcursussen in de meivakantie zijn geannuleerd.

Update 24 maart: tot 26 april staan er geen zeilcursussen en activiteiten gepland. Over het wel of niet door kunnen gaan van de geplande zeilcursussen en activiteiten in de meivakantie of later zal bekeken worden, na de update van het RIVM op 6 april. Reserveren kan voor 29 april of later. Het blijven voorlopige reserveringen totdat we definitief kunnen besluiten of de zeilactiviteiten binnen de gestelde richtlijnen van het RIVM kunnen worden uitgevoerd.

Groepsactiviteiten Vlietland

Update 22 april: alle groepsactiviteiten blijven tot nader order opgeschort.

Update 31 maart: alle groepsactiviteiten zijn tot nader order opgeschort.

Update 24 maart: de groepsactiviteiten (bedrijfsuitjes, schoolreisjes etc.) gaan gedurende de periode, waarin de maatregelen van het RIVM met betrekking tot het houden van bijeenkomsten gelden,  (1 juni) niet door. Mocht daar eerder verandering in komen dan zullen we een heroverweging maken.
Reserveren kan voor 1 juni of later. Het blijven voorlopige reserveringen totdat we definitief kunnen besluiten of de activiteiten binnen de gestelde richtlijnen van het RIVM kunnen worden uitgevoerd.