Openingstijden en bereikbaarheid

Boek online (op basis van beschikbaarheid) voor: Klimeiland.

Bereikbaarheid:

Receptie WSC Vlietland

Voor het verkrijgen van informatie zijn wij telefonisch bereikbaar en beantwoorden we regelmatig de e-mails. Daarnaast is het mogelijk om bij ons in de receptie binnen te lopen en staan we klaar om vragen te beantwoorden.

Per activiteit gelden er verschillende openingstijden. In september hanteren wij de volgende openingstijden voor de receptie.

Oktober

Maandag t/m Vrijdag 

10:00-16:00

Zaterdag & Zondag

11:00-15:00u*

*Zaterdag 24 oktober is de laatste weekenddag dat de receptie open is.


Openingstijden:

Camping Vlietland 

Camping Vlietland is open tot eind september, aanmelden kan tijdens de openingstijden van de receptie. Alle reserveringen dienen vooraf (online) gedaan te worden. Reserveringen kunnen gemaakt worden via deze link.

De camping is dit jaar open tot zondag 27 september 2020. Eind april 2021 gaat de camping weer open.

Bootverhuur Vlietland 

De verhuurboten zijn te huur, alle boten zijn vooraf online te reserveren! Maak vooraf een reservering, ter plaatse kan het huren meer tijd kosten voordat je kunt vertrekken. Bekijk hier de aangepaste huurvoorwaarden.

De bootverhuur is tot eind september open op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag, zaterdag en zondag, alleen op reservering.

Het Klimeiland 

Het Klimeiland is geopend! Op voorhand dien je een (online) reservering te maken (dit kan nog op dezelfde dag, mits er plek is). Het klimeiland is in september elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag open. In oktober is het klimpark open op woensdag, zaterdag en zondag. Tijdens de herfstvakantie, van 17 t/m 25 oktober, is het Klimeiland dagelijks open. Bekijk hier de aangepaste voorwaarden betreft het klimmen.

Zeilactiviteiten Vlietland

In september hebben we zeiltrainingen, hier kan iedereen met of zonder eigen boot, met veel of minder ervaring aan meedoen. Check voor meer informatie deze link. Meedoen? Neem gerust contact met ons en vraag naar de beschikbare plekken.

Groepsactiviteiten Vlietland

Voor deze leeftijdscategorie hebben we wat ideeën voor een klassenuitje. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op betreft de mogelijkheden.

Varen met uw eigen boot 

De ligplaatsen en faciliteiten zijn bereikbaar met behulp van de tagsleutel.
Hier gelden ook alle maatregelen van het RIVM. Houdt 1,5 meter afstand van elkaar.

De officiële einddatum van de zomerstalling is zondag 26 oktober.

Let op: op het water wordt gecontroleerd of men zich houdt aan deze maatregelen.


Wij vragen iedereen om met maximaal 1 persoon per boeking binnen te komen in de receptie.

Bij elke update van het RIVM zullen wij kijken of we binnen de gestelde richtlijnen operationeel kunnen blijven en welke aanpassingen we eventueel moeten treffen. Wanneer dat het geval is hebben we uiteraard nog een aantal dagen nodig om alles in orde te maken.

Bij alle overwegingen die gemaakt dienen te worden gebruiken wij de adviezen van de Overheid, GGD, RIVM en laten wij ons door onze brancheorganisatie HISWA-Recron(VeBon) adviseren.